De gevaren van glaasje draaien

Inleiding

Je komt het steeds vaker tegen op het internet, mensen en ook jonge kinderen met de vraag hoe ze moeten glaasje draaien. Terwijl ze geen idee hebben in welke ellende ze zich wel niet kunnen storten. Is glaasje draaien nou echt gevaarlijk, ja ik vind van wel. In dit artikel zal ik nader verklaren waarom.

Haast iedereen is wel bekend met het fenomeen glaasje draaien, van jong naar oud zowat iedereen heeft het wel gedaan. Maar niet iedereen is er zonder de bekende kleerscheuren vanaf gekomen. Op het internet word er ook gespectaculeerd dat je gerust met een medium erbij glaasje kan gaan draaien, maar niet elke medium die zich als een bekwaam medium voordoet verstaat echt zijn vak.

Vormen van glaasje draaien

De ene doet het met een zelfgemaakt bord met de letters A tm Z, cijfers 1 tm 10 en de JA en NEE. Ook word het wel eens met het scrabble gedaan en worden alle letters daarbij in een half rondje op tafel gelegd. En daarbij word de glas in het midden neergezet en beginnen maar. Ook bestaan er de ouija borden, dit zijn al eeuwenoude borden die eerder alleen voor vragen aan je eigen onderbewustzijn werden gebruikt en waar ze ook voor gebruikt dienen te worden. Het zijn geen borden om geesten mee op te roepen maar jammer genoeg worden ze daar nu wel voor gebruikt. Het ouija bord bestaat uit hout waarbij ook alle letters van de alfabet staan, ook het JA en NEE worden er op aangegeven met de cijfers 1 tm 10. Ook is er een houten hartvormige bordje met een gat erin waarin je de aangegeven antwoorden opuit kan maken. De ouija bord is geen spelletje en kan gevaarlijk zijn bij slecht gebruik of bij misbruik ervan!

Goede en slechte entiteiten

Zoals je onder de levenden ook 'goede' en 'slechte' mensen hebt te zitten, zijn deze er natuurlijk ook aan de gene zijde. Wanneer je graag kontakt wilt met een overleden dierbare dan zijn er ook andere wegen die je kunt bewandelen om daar kontakt mee te krijgen, vaak wanneer je gaat glaasje draaien krijg je geen goede entiteiten aan de 'lijn' maar kun je sterk er vanuit gaan dat er slechte entiteiten op af komen en zich als jou geliefde dierbare voordoen. Zoek dan kontakt met een goed aangeschreven medium of paragnost deze kan je vaak verder helpen in kontakt te komen met je overleden dierbare.

Wat kun je onder een slechte entiteit verstaan? Dit zijn vaak geesten die in hun leven op aarde niet de leukste waren. Je kan denken aan moordenaars, verkrachters, etc. Zij dolen vaak nog rond aan de gene zijde en willen niet 'verder' deze hebben er alleen maar plezier in om je zo goed mogelijk voor de gek te houden. Ook kun je een entiteit aan de 'lijn' krijgen die zich nog zo aan zijn aardse leven vastklampt dat hij zich ook aan jou kan vastklampen na het glaasje draaien met alle gevolgen van dien. Er zijn al veel mensen geweest die na het glaasje draaien, last hebben gekregen van 'plaaggeesten' en jij zal dus dan ook niet de eerste zijn.

Waarom mensen geesten oproepen

De meesten zien het als een geintje en geloven er eigenlijk niet zo erg in. Ook proberen mensen via glaasje draaien in kontakt te komen met een overleden dierbare zoals ik bij het bovenstaande al aan gaf. En nog weer andere vinden het gewoon spannend. Tijdens het glaasje draaien roep je negatieve entiteiten op je af, en kun je er nadien last van krijgen. Enkele gebeurtenissen die iemand over kunnen komen zijn:

  • Het open en dicht gaan van deuren
  • Electrische apparaten schakelen zich zonder reden aan en uit
  • Klopgeluiden in huis
  • 'Stemmen' horen
  • Opeens depressieve gevoelens krijgen
  • Geestverschijningen
  • Spullen verdwijnen en duiken vervolgens heel ergens anders in huis weer op

Het bovengenoemde is nog maar een handje vol van wat je allemaal kan gebeuren, en het zijn ook nog maar milde vormen daarvan. Wanneer iemand na glaasje draaien last krijgt van een entiteit dan heeft diegene dag en nacht last daarvan. Wanneer een entiteit zich aan je vastgeklampt heeft dan kom je er niet zo gemakkelijk ervan af. Het glaasje draaien gaat je wat dat betreft makkelijker af. Maar vraag jezelf af, is glaasje draaien nou echt zo leuk? En wil je daar de gevolgen van dragen?

Heb je glaasje gedraaid en heb je last van bovenstaande verschijnselen neem dan kontakt op met een bekwaamde paragnost of medium, deze kan je helpen van je probleem af te komen