Tips voor meer Twitter volgers!

Inleiding

Twitter speelt steeds een belangrijkere rol op internet. Als bedrijf ben je zonder Twitter erg weinig. Vroeger werd gedacht dat Twitter geen succes kreeg, maar nu is Twitter niet meer weg te denken. Op Twitter is zelfs eerder het nieuws te zien dan dat het op het journaal te zien is. Als je veel volgers op Twitter hebt zie je de traffic van je website snel stijgen. Ik ga je in mijn onderstaand artikel uitleggen hoe je meer volgers kunt krijgen.

Meer volgers in korte tijd!

Er moet een reden zijn waarom mensen jou willen volgen. Een goeie reden is omdat jij interessante tweets verstuurt, er zijn ook nog verschillende manieren om aan volgers te komen. Een slim idee is om te zeggen dat als je 500 volgers hebt er een prijs word uitgegeven aan 1 van je volgers. Je ziet je volgers dan snel stijgen naar de 500. Als je eenmaal wat volgers hebt kun je een tweet sturen die erom vraagt geretweet te worden, bijvoorbeeld een Youtube filmpje. Je naam komt zo bij veel mensen terecht. Als je een eigen website beheerd is het slim om daarop een Twitter button te plaatsen. Zo hoeven ze geen moeite te doen om jou op Twitter te vinden. Schijf ook eens een blog op een website met nuttige informatie en zet daarbij een linkje naar je Twitter. Als je soms mailtjes verstuurt is het slim om daarbij een handtekening te plaatsen met een linkje naar je Twitter.

Bovenin bij Twitter kan je zoeken naar Twitter accounts. Daar moet je naar vergelijkbare Twitter accounts zoekt. Als je er 1 gevonden hebt klik je daarop. Dan ga je naar z’n volgers toe en dan ga je 2 keer per dag 200 volgers van hem volgen. Uit onderzoek is gebleken dat 14% van die jij volgt je terug gaan volgen. Dat levert zo al snel veel volgers op.

Twittervolger.nl zorgt voor meer!

De website twittervolger.nl zorgt voor meer volgers zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Duizenden extra volgers per maand. Als je via Twitter je webwinkel promoot ontvang je een explosie aan gerichte bezoekers. Zei doen het saaie werk en jij het leuke werk (Zoals tweets versturen). Je kunt je aanmelden via deze website.

Je profiel

Als mensen jouw Twitter account zien gaan ze eerst je profiel goed bekijken. Ze zien dan eerst je foto. Het is heel belangrijk om een goeie foto te vinden van jouw interesse. Mensen gaan minder snel volgen als iemand geen foto op z’n profiel heeft. Je bio is ook belangrijk om in te vullen. Daarin zet je wie je bent en wat je doet. Zo komen de mensen een beetje te weten waarover jij tweet. Als je een website beheerd kun je bij je profiel eventueel ook een linkje naar je website plaatsen.

Hoop op succes!

Ik hoop dat u na deze tips succes behaald met Twitter en dat uw website meer omzet genereerd door Twitter. Ik hoop dat u dit een interressant artikel vond, bedankt voor het lezen!