Betrouwbaar thuiswerk: Artikelen schrijven op LeerWiki

Inleiding

Wanneer je op de zoekmachine van google thuiswerk invuld, word je overweldigd door vele verschillende aanbieders in de thuiswerk wereld. Ook al zijn er zoveel aanbieders, vele van jullie zullen al wel ondervonden hebben dat het eigenlijk niet zo eenvoudig is om betrouwbaar thuiswerk te vinden.

Onbetrouwbaar thuiswerk

Een nieuwe rage is al op het internet te vinden namelijk het versturen van e-mails. Hierbij word beweerd dat je wel honderden euro's per week eraan zou verdienen. Hierbij zou je dan alleen een startprogramma moeten downloaden via de site. Daarvoor moet je dan wel eerst 17 euro betalen. Wanneer je eenmaal die 15 euro betaald hebt wil je natuurlijk zo snel mogelijk die startprogramma downloaden. Maar daar zit dan het addertje onder het gras, waar je ook kijkt op de site nergens is die startprogramma meer te vinden. Dus het volgende wat je doet is kontakt opnemen met desbetreffende persoon, je denkt misschien zit er wel een foutje in het programma? Maar naar meerdere mails, nog steeds geen antwoord te hebben gekregen dringt het langzaam maar zeker door dat je bent opgelicht. Kijk dus uit ook al ziet de site er nog zo proffesioneel uit, niets is minder waar. Heel veel mensen zijn al op deze manier opgelicht. Misschien denk je wel nu ach wat is nou eigenlijk 17 euro, maar als je die 17 euro vereenvoudigd keer 10 dan hebben die mensen al snel 170 euro verdiend, door helemaal niks te doen.

Betalen voor thuiswerk?

Naar mijn mening hoef je geen geld te betalen wanneer je thuiswerk zoekt. Het is toch de bedoeling om wat geld te verdienen in plaats er voor te betalen. Kijk dan ook altijd uit, zodra je ergens voor moet betalen is het meestal oplichterij.

Keurmerk

Per december 2007 is er een keurmerk ingevoerd voor thuiswerk. Nadat er vele klachten binnenstroomden bij verschillende instanties. De sites die op de witte lijst staan mogen deze thuiswerk keurmerk gebruiken. Zie je dee keurmerk op een site te staan dan is het altijd aan te raden om de keurmerk aan te klikken, daarmee word je naar de witte lijst geleid en staat de desbetreffende bedrijf er niet tussen dan kun je aanemen dat deze misbruikt word.

Artiklen schrijven bij LeerWiki

Uiteindelijk na lang naar thuiswerk te hebben gezocht, heb ik voor mij de ideale thuiswerk gevonden. Namelijk het schrijven van artikelen voor LeerWiki. Je kan hierbij je eigen tijd indelen(bijvoorbeeld in de avonduurtjes of in de weekeinden). En ook al heb je een tijdje geen zin om te schrijven dan lopen je inkomsten wel gewoon door. hierbij heeft LeerWiki een leuke en gezellige forum waar je met al je vragen terecht kan, je word altijd geholpen. Je hoeft je alleen aan te melden en het schrijven kan beginnen. Vervolgens meld je je aan bij Google Adsense, en zodra daar je aanmelding goedgekeurd is, stromen je inkomsten ook binnen. Het aanmelden bij LeerWiki gaat heel eenvoudig meld je bij de volgende link aan en het schrijven kan beginnen. aanmeldlink


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden