Hoe zorg je dat je langer lijkt

Inleiding

De Nederlander behoort tot te langste mensen van de wereld. Nederlandse mannen hebben gemiddeld een lengte van 1,81 meter en vrouwen zijn gemiddeld 1,68 meter lang. Dit gemiddelde wordt natuurlijk hoog gehouden door de lange mensen onder ons. De langste Nederlander allertijden was Rigardus Rijhout. Deze 'Reus uit Rotterdam' had een lengte van 2,37 meter.

In Nederlands zijn echter ook nog veel mensen die wat minder lang zijn of minder lang lijken. Deze mensen hoeven zich helemaal niet te schamen want klein(er) zijn heeft ook veel voordelen: Altijd genoeg beenruimte in het vliegtuig en je hoeft je been niet omhoog te houden als je achter op de fiets zit. Toch kan het zo zijn dat je misschien wat langer wilt overkomen. Dat kan vrij gemakkelijk door gebruik te maken van de volgende stappen. Hoe lijk ik langer?

Stappen om langer te lijken

  1. Kies kleding in gelijke kleuren. Hierdoor lijk je lang en mager.
  2. Zorg dat je lichaam er niet onderverdeeld in blokken. Vrouwen lijken langer in een jurk en mannen kunne langer lijken wanneer ze bijvoorbeeld een dunne riem dragen in de zelfde kleur als de broek.
  3. Kies verticale motieven en details: Dunne verticale strepen, een zichtbare zoom, aparte knopen of een opvallende das.
  4. Draag schoenen met (hoge) hakken. Mannen moeten hier enigszins mee uitkijken ;-)
  5. Zorg voor een goed figuur en/of verlies gewicht. Als je dunner bent lijk je automatisch langer.
  6. Draag iets op het hoofd of kam je haar omhoog.

Tips

  1. Draag geen brede riemen. 
  2. Kies vrienden die kleiner zijn dan jezelf bent.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden