Opmerkelijke droomfeiten besproken!

==Opmerkelijke droomfeiten besproken!

Een derde van ons leven wordt besteed aan dromen Dromen zijn zo rijk en hebben een dergelijke authentieke gevoel dat wetenschappers lang op zich hebben genomen,waarbij ze een cruciaal psychologisch doel tot zich hebben. Er zijn nieuwe theorieën die beweren dat dromen de hersenen helpen om emotionele herinneringen te consolideren of om te werken hoewel de huidige problemen vaker bestaan, zoals echtscheiding en werk frustraties.

Deze nieuwe ideeën over dromen zijn deels gebaseerd op fundamentele bevindingen over REM-slaap. In evolutionaire termen, REM lijkt op een recente ontwikkeling, het is aantoonbaar in mensen en andere warmbloedige zoogdieren en vogels.

In studies, hebben wetenschappers bewijzen gevonden dat REM-activiteit helpt de hersenen neurale verbindingen aan te leggen met name in de visuele gebieden. De ontwikkelende foetus kan ' iets laten zien, in termen van hersenactiviteit, lang voordat de ogen altijd te open komen- de ontwikkeling van de hersenen worden op basis van aangeboren , biologische modellen van ruimte en tijd, als een interne virtual-reality machine gezien. Full-over dromen, in de gebruikelijke zin van het woord, komt pas veel later. Hun inhoud, in deze visie, is een soort van ruwe proefrit voor wat de komende dagen kan inhouden.

Dromen is een semibewuste toestand waar we absoluut geen controle hebben over onze gedachten en uitdrukkingen (tenzij we meester lucide dromen). Wist u dat de meeste van ons besteden zes jaren of meer van onze dromen leven? Onderzoek bewijst dat we allemaal dromen ten minste twee keer of meer in onze slaap hoewel we niet kunnen herinneren wanneer we opstaan. In 5 minuten van wakker, de helft van onze droom is vergeten en wellicht zijn binnen 10 minuten, bijna alle dromen vergeten.

Mensen die blind zijn vanaf de geboorte te dromen. Het is alleen dat de dromen van deze personen worden gevormd door andere zin, zoals de aanraking, geur, geluid en smaak.

Tijdens de Romeinse tijd werden sommige dromen zelfs besproken en uitgelegd in de Senaat als de droom werd beschouwd als een God gezonden boodschap voor de mensheid. Lucide dromen zijn als die dromen waar persoon gedeeltelijke of volledige controle van hun dromen kunnen nemen. Tijdens een lucide droom is de dromer zich dus bewust van het feit dat hij droomt. Meest belangrijke feit om te weten is dat we dromen die in de praktijk wellicht aan orde komen.

Schrijven naar beneden en het bijhouden van je dromen is heel belangrijk. Tweede ding is te merken tekenen of dragers die ons kunnen helpen. Blijf op de hoogte dat wij in staat zijn te dromen. Zodra we beginnen te dromen lucide konden we de controle van de denkbeeldige ervaringen in de droom milieu beheersen. Dit is uiterst belangrijk voor mensen die nachtmerries hebben. Interessante feiten is dat ons lichaam verlamd is geraakt tijdens onze slaap waarschijnlijk omdat het lichaam acting out van dromen is aan het voorkomen is.==

Dromen zijn onmisbaar. Een gebrek aan activiteit in de droom kan betekenen proteïne deficiëntie of een persoonlijkheidsstoornis. We dromen gemiddeld een of twee uur per nacht. En we vaak zelfs 4-7 dromen in een nacht.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden