De beste methoden om cellulitis snel te behandelen

Cellulitis snel en effectief behandelen

Er zijn verschillende methoden om cellulitis te verminderen. Denk hierbij aan een gezonde voeding, veel sporten en speciale massages tegen cellulitis. Met de genoemde methoden zal de cellulitis over het algemeen echter slechts verminderen en niet geheel verdwijnen. Helaas is cellulitis een van de grootste huidproblemen waar miljoenen mensen over de hele wereld last van hebben. Gelukkig is het met de nieuwste technologische innovaties echter mogelijk om cellulitis voor eens en altijd te bestrijden. Aan sommige van onderstaande methoden hangt echter wel een prijskaartje en deze methoden zijn dan ook met name bedoeld voor degenen die er echt veel over hebben om voorgoed van hun cellulitis verlost te zijn.

Lipomassage

Een van de meest revolutionaire behandelingen waar veel beroemdheden gebruik van maken om de vorming van cellulitis tegen te gaan, is lipomassage. Deze endormologische behandeling richt zich op de vetcellen door middel van diepe massagetechnieken. In gespecialiseerde klinieken en beauty centra kun je door een professionele schoonheidsspecialist worden behandeld d.m.v. Lipomassage. Lipomassage hersteld de huid grondig en vernietigt de opgehoopte vetcellen die zich onder de huid bevinden. Cellulitis is namelijk niets minder dan zichtbare vetcellen! Naast het stimuleren van de vetafbraak, zorgt lipomassage ook voor een zachte en jonger uitziende huid. Een van de belangrijke voordelen van deze techniek is dat je geen pijnlijke behandeling hoeft te ondergaan. Integendeel, je krijgt een ontspannende massage en rustgevende massage! Deze techniek wordt veelvuldig gebruikt door beroemde zangeressen, actrices en modellen. Denk hierbij maar aan namen als Angelina Jolie, Kate Hudson en Cameron Diaz.

Power Plate

Trainen is ook een van de meest effectieve methoden om vetcellen uit te schakelen de verschijning van cellulite te elimineren. Wanneer je veel last hebt van cellulitis en wanneer je in een vergevorderd stadium bent, is het noodzakelijk om strengere maatregelen te treffen. Met een regelmatig trainingsschema kun je binnen enkele weken al van de zichtbare resultaten genieten. De Power Plate is een van de meest populaire oefeningen om zelf je silhouet als het ware te beeldhouwen. De Power Plate maakt gebruik met hoge vibraties die de afbraak can vetcellen stimuleren en bevordert tevens de bloedsomloop in het lichaam. Wanneer je de Power Plate op de cellulitis-gevoelige lichaamsdelen toepast, zal de cellulitis aanzienlijk verminderen en zelfs verdwijnen. Met de Power Plate helpt je tevens de spieren efficiënter te werken. Voorbeelden van beroemdheden die gebruik maken van de Power Plate, zijn o.a. Cindy Crafword, Madonna en Kylie Minogue.

Body wrap

Body wraps waren altijd beschouwd als een van de meest efficiënte methoden om vetophopingen in het lichaam aan te pakken. Het gebruik van chocolade, modder en algen draagt bij aan een mooie, cellulitisvrije huid. Deze kalmerende en ontspannende behandeling kan in veel beauty centra worden uitgevoerd en de ingrediënten die bij de body wraps worden gebruikt, helpen tevens het lichaam te ontgiften. Daarnaast speelt de warmte ook een essentiële rol bij het afbreken van vetweefsel. Beroemdheden die veelvuldig gebruik maken van body wraps, zijn o.a. Paris Hilton, Kate Winslet en Jennifer Aniston.

Mesotherapie

Een van de meest dure, maar ook meest effectieve, methoden in de strijd tegen cellulitis is Mesotherapie. Door middel van injecties wordt voorkomen dat vetcellen worden opgeslagen. Deze procedure is wellicht niet zo prettig als een massage of body wrap, maar is desondanks uitermate populair (met name in Amerika). Elle McPherson, Brad Pitt en Angelina Jolie zijn al fan!

Wil je op een andere manier je cellulitis aanpakken?

Lees dan ook het artikel Cellulitis verwijderen door massage.