Blaasontsteking oplossen met veenbespreparaat

Blaasontsteking of cystitis - een vaak voorkomend probleem.

Als je één keer last hebt gehad van een blaasontsteking, heb je veel kans dat je er opnieuw last van zal krijgen. Het is zelfs zo dat blaasontstekingen mogelijk steeds sneller terugkomen. Je kan er medicatie voor nemen en vaak zal je dokter je antibiotica voorschrijven. Maar is dit nu echt noodzakelijk?

Bij een heleboel patiënten volstaat het om een aantal "gewoonten" te veranderen. Je zal merken dat hierdoor de kans op een nieuwe blaasontsteking fel vermindert en je op termijn mogelijk geen blaasontstekingen meer zal hebben. Een fytotherapeutisch middel, zoals Uricran, kan hierbij ondersteunend werken. Opgelet, we wensen hier zeker te benadrukken dat Uricran ondersteunend en zelfs preventief kan werken, maar sommige patiënten zullen een behandeling moeten ondergaan om hun infectie effectief onder controle te krijgen.

Mogelijke oorzaken van cystitis of blaasontsteking

Laten we eerst even kijken naar de mogelijke oorzaken van cystitis.Aan de binnenkant van de blaas kunnen bacteriën blijven kleven. Die vinden hun weg langs de buis die de urine naar buiten voert. Vrouwen ondervinden vaker last van urinewegontstekingen, daar deze buis bij hen korter is en dichter ligt bij de aars.

Wat zijn de meest voorkomende symptomen bij cystitis?

Je kan vermoeden dat je een blaasontsteking hebt of een blaasontsteking zal ontwikkelen indien je

  • pijnlijk en vaak urineert of last hebt van plasdrang, ook 's nachts
  • troebele, slecht ruikende urine met eventueel bloedsporen bemerkt
  • lichte koorts met knagende pijn, vergelijkbaar met een grieperig gevoel ervaart

Wat moet je doen?

  • Geef bacteriën geen kans en drink véél water
  • Leeg de blaas steeds compleet en zonder onderbreking
  • Plas voor het slapengaan en na sexueel contact
  • Neem eventueel een veenbespreparaat in om je weerstand tegen urineinfecties te verhogen.

Je moet de behandeling met dit veenbespreparaat dan wel zes maanden tot één jaar volhouden.

Het veenbespreparaat Uricran

Het veenbespreparaat Uricran blijkt bij vele patiënten een positief resultaat te hebben. Veenbessen hebben de eigenschap de urinewegen gezond te houden. Dankzij heel specifieke en unieke substanties in de veenbessen kunnen de bacteriën die infecties veroorzaken, zich niet meer vasthechten aan de wanden van de urinewegen. Bij inname van een dergelijk veenbespreparaat, beginnen deze bacteriën te glijden om vervolgens met de urine mee uitgedreven te worden. Let op,de inname van een veenbespreparaat is te beschouwen als een uitstekende preventie maar het betreft geen behandeling: wanneer er immers grote massa's bacteriën goed en wel vastgehecht zitten, moeten er op andere middelen beroep gedaan worden om deze actieve infectie onder controle te krijgen.

Je vindt Uricran terug op onze website www.healthweb.be onder de productcode : 2179497

Je moet dus niet leren leven met blaasontstekingen. Er kan wel degelijk iets aan gedaan worden. Zoals hierboven vermeld, ben je al een heel eind op weg als je je aan enkele eenvoudige regeltjes houdt. Het veelvuldig drinken en het vaker plassen dat daarmee gepaard gaat zijn al stappen in de goede richting. De inname van alleen een veenbespreparaat zal mogelijk niet voldoende zijn om de ongemakken van een blaasontsteking op te lossen. Hopelijk hebben jullie iets aan bovenstaand artikel!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden