Hoe kan je je seksleven een boost geven

Wanneer je seks leven een boost nodig heeft heb je gelukkig een tal van mogelijkheden. Belangrijk hierbij is de waarom vraag. Waarom heeft je seksleven een boost nodig. Hoe heeft het zover kunnen komen dat verandering nodig is. Leg jezelf vooral niet te veel druk op. Bijna iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Het kan er maar zo insluipen. De oplossing is nabij. Als je weet hoe liefde en aantrekkingskracht werkt, heb je het grootste deel van het probleem al opgelost.

Afstoting is aantrekking

35616.jpegDe theorie

Een van de meeste bekende theorieen bij aantrekkingskracht is de theorie van afstoting. Hierbij geldt dat wanneer je iemand afstoot er een grotere aantrekkingskracht ontstaat. Hierbij spelen diverse krachten. Zo is het dat wanneer je jezelf niet direct overgeeft aan de ander er een spanning kan ontstaan waarvan de ontlading telkens weer wordt uitgesteld. Hoe groter de spanning, hoe groter de aantrekkingskracht.

Onzekerheid

Een andere kenmerk van afstoting is dat de ander zich onzeker kan gaan voelen. Deze onzekerheid kan zich uiten in een ontelbare hoeveelheid gedachten waarin getracht wordt een oorzaak te vinden in de afwijzing. Hoe meer het bij de ander in het hoofd gaat rondzingen, hoe meer invloed je hebt op het gedrag van deze persoon en het uiteindelijke resultaat.

Iets bereiken door het tegenovergestelde te doen

Afstoting is daarom een heel belangrijke tool om aantrekking voor elkaar te krijgen. Wacht dus nog eventjes met het jezelf overgeven. Soms moet je om iets te bereiken juist het tegenovergestelde doen.

De kunst van verleiden

Vrouwelijke vormen

Een van de grootste wapens van de vrouw is dat ze de man met hun vrouwelijke vormen 'het hoofd dol' kunnen maken. Het mannenbrein kan maar weinig weerstand bieden aan het zien van vrouwelijke bloot. Niet voor niets bestaan er tijdschriften die specifiek hierop inspelen zoals de Playboy. Wie een beetje weet hoe een man in elkaar zit, weet ook dat het vrouwelijk bloot in de Actueel en de Panorama als 1 van de eerste pagina's wordt geopend.

Uiting met kleding

Wanneer je als vrouw hierop inspeelt zijn de mogelijkheden onbeperkt. Omdat mannen zo visueel zijn ingesteld kan je hier ook  in zekere zin misbruik van maken. Zo maakt het voor een man nogal uit of je in een spijkerbroek rondloopt waarin alle vrouwelijke vormen worden onderdrukt, of dat je in een luchtige jurk je vrouwelijke vormen accentueert. Hoe vrouwelijker je je zelf kleedt, hoe groter de aantrekkingskracht bij de mannen zal zijn.

Kracht van het woord

Verleiden kan ook op andere manieren. Zo wordt de kracht van het woord op het gebied van verleiding nog wel eens onderschat. Juist met bepaalde toespelingen of dubbelzinnigheden kan je het brein van de ander op volle toeren laten doorfantaseren. Ook kan je samen bepaalde weddenschappen aangaan die een erotisch karakter hebben. Hiermee bouw je de spanning of en uiteindelijk hoef je je er toch niet aan te houden als vrouw. Vrouwen komen hier namelijk een stuk makkelijker mee weg met nog maar spanning tot gevolg.

Erotiek

Wie de bovengenoemde theorieen meeneemt naar de slaapkamer, kan een plan bedenken om de seksuele aantrekkingskracht weer tot oude hoogtes te brengen.

Spanningsveld

Wie zijn of haar partner voor een lange tijd op een geraffineerde wijze afstoot, kan er juist voor zorgen dat er een aantrekkingskracht ontstaat. Hierbij moet je dit spel natuurlijk wel goed spelen, want je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat de partner zijn heil ergens anders gaat zoeken. Seksuele spanning is hierbij het toverwoord. Hierbij praten we niet over spanning in de vorm van stress, want stress zorgt juist voor het tegenovergestelde resultaat.

Lingerie

Lingerie is een zeer effectieve methode om erotische gedachten bij de man los te maken. De combinatie van accentuering van vrouwelijke vormen en een bepaalde mate van doorschijnendheid, maakt bij de man veel meer los dan wanneer gekozen worden voor ruimzittende kledij als een jogging broek en jogging trui. Net als dat de eerder genoemde spijkbroek een stuk minder effectief is dan een luchtige jurk. Wie een luchtige jurk combineert met lingerie zet een grote stap om zijn seksleven weer een boost te geven.

Grof geschut

Soms helpen woorden niet meer als het gedrag dusdanig voorspelbaar is en van spanning geen sprake mee is. In dat geval kan het nut hebben om hulp van buitenaf in te roepen. Hierbij hoef je niet gelijk te denken aan een professional. Denk hierbij eens aan seksspeeltjes (veilig online te bestellen bij o.a. Easytoys). De markt voor deze speeltjes is groter dan je denkt. Alleen in Nederland zijn er wel miljoenen van in omloop. Dat betekent meer dan 1 op de 10 Nederlanders. Met dit in je achterhoofd is het helemaal geen gek idee om deze mogelijkheid te onderzoeken. Net als bij lingerie heb je ook met seksspeeltjes een ongekende hoeveelheid keuze. Kies hierbij voor een product dat perfect past bij het probleem van jou en je partner. Pas ook op dat je niet voor iets kiest wat de ander teveel choqueert. Het laatste wat je wilt is dat je meer kwaad doet dan dat je probleem wordt opgelost. Het juiste product kan jou en je partner dichter bij elkaar brengen. Omdat een speeltje een verbindingstuk kan zijn tussen jou en je partner, kan de erotiek en sensualiteit een flinke boost krijgen. Je komt nader tot elkaar op een geheel nieuwe wijze. Misschien juist dat ene zetjem een nieuwe fase in de relatie in te luiden.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden