Valse wimpers, hoe breng je ze aan

Valse wimpers, hoe breng je ze aan?

Niet iedereen heeft volle en mooie lange wimpers, maar met valse wimpers of losse wimperstukjes kan jij die mooie oogopslag bereiken. Een glamour look voor speciale gelegenheden, of een mooie, natuurlijke vollere oogopslag voor overdag.

Valse wimpers

Bij valse wimpers denkt men al gauw aan grote, lange 'bambi' wimpers, maar dat hoeft niet! Het kan heel erg mooi staan, je moet er alleen even handigheid in krijgen, maar als je eenmaal de 'feeling' hebt, kan je niet meer zonder!

Valse wimpers zijn er in veel soorten en maten, kies de maat die bij je ogen past en knip de wimpers e.v.t. bij. Valse wimpers zijn er in allerlei soorten en maten. Ook zijn er verschillende kleuren, en vormen, zoals veren of met een printje. Leuk voor een feestje. Voor een natuurlijk effect kan je kiezen voor wimperstukjes of natuurlijke valse wimpers. Bij de parfumerie kan je je laten adviseren.

Wimperstukjes kan je tussen je eigen wimpers zetten. De wimperstukjes zijn in verschillende maten verpakt, lijm zit er vaak al bij.

Handige tips

Hier een paar handige tips om valse wimpers mooi aan te brengen en de benodigheden die je daarvoor nodig hebt:

Benodigdheden

 1. Valse wimpers
 2. Pincet
 3. Spiegel
 4. Wimperlijm (zit vaak al in de verpakking van de valse wimpers)
 5. Mascara
 6. Schaartje (om de wimpers e.v.t. bij te knippen)

Aanbrengen wimpers

Lees voordat je begint goed de gebruiksaanwijzing die in de verpakking zit van de wimpers en de lijm, dat kan per merk verschillen. Kijk goed uit dat je geen lijm in de ogen krijgt, gebeurt dit wel, direct uitspoelen!

 1. Zorg dat de ogen niet vet en al opgemaakt zijn b.v. met oogschaduw.
 2. Zet een strakke eyeliner met potlood of vloeibare eyeliner zodat de wimperrand van de valse wimper niet opvalt.
 3. Zorg dat de handen schoon zijn zodat er geen vettigheid op de wimper komt en pak de valse wimper met een pincet en trek met de bijbehorende wimperlijm een dun streepje op de wimperrand.
 4. Zet met de pincet de wimper zo dicht mogelijk bij de wimperrand en duw 'm met de achterkant van de pincet aan, wacht ongeveer een halve minuut voordat de lijm droog is, let goed op dat de wimper overal vast zit. Je kan nu je make up nog wat bijwerken.
 5. 5 Voila!! Prachtige volle wimpers.

Mascara

Mascara is niet nodig. Maar mag wel, maar wanneer je er mascara overheen zet kan je de wimpers niet zovaak meer hergebruiken. Als je geen mascara over de valse wimper gebruikt kan je de wimpers zeker 5x hergebruiken. Wanneer je de wimpers wilt verwijderen doe dit dan ook met een pincet, verwijder de lijm en bewaar ze netjes in het doosje.

Valse wimpers aan de onderkant van je ogen

Ook kan je ervoor kiezen om naast valse wimpers aan de bovenkant van je ogen te gebruiken, ze aan de onderkant van je ogen aan te brengen. Kies voor de onderkant van je ogen een subtiele wimper, je hebt speciale valse wimpers die alleen voor de onderkant van de ogen geschikt zijn.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden