Stevige borsten door oefeningen en maskers

Stevige borsten door oefeningen en maskers

Iedere vrouw wil er mooi uitzien, of het nu voor haarzelf of voor haar partner is. De borsten zijn een lichaamsdeel dat bij veel vrouwen voor een hoop onzekerheid zorgt. Ze zijn te klein, te groot óf te slap! Iedere vrouw zou wel grote stevige ronde borsten willen hebben. Daarom is er goed nieuws! Er zijn eenvoudige, gemakkelijke en pijnloze manieren om mooie stevige borsten te krijgen op een natuurlijke manier! Hieronder worden manieren behandeld waarop je zelf je borsten groter en steviger kunt maken. Daarnaast zullen de borsten op een natuurlijke manier worden gelift. Er hoeft dus helemaal geen borstcorrectie aan te pas te komen! Wanneer je deze oefeningen dagelijks een kwartier uitvoert, zul je binnen enkele maanden al verschil kunnen zien én voelen!

Oefeningen voor stevige borsten

Push ups zijn een van de bekendste manieren om stevigere borsten te ontwikkelen en we zullen dan ook variaties op de standaard push up behandelen. Het is helemaal gratis en je hebt er niets voor nodig. Je maakt slechts gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Door push ups te doen train je niet alleen je borstspieren, maar ook de spieren in je schouders, armen, buik en romp! Vind je het erg moeilijk om push ups te maken? Maak er dan in het begin slechts een paar en voer het rustig op. Je kunt onderstaande oefeningen zo vaak uitvoeren als je wilt, zolang je maar naar je lichaam luistert! In het begin doe je er verstandig aan om 3 x 15 oefeningen te doen en dit kun je later rustig opbouwen.

Oefening 1

Dit is de basis vorm van de push up. Je ligt met je gezicht naar de vloer gericht. Zet je handpalmen onder je schouders op de grond. Breng je lichaam nu langzaam naar de grond toe en probeer in een rechte lijn te blijven door je hele lichaam naar de grond toe te bewegen en dus niet alleen de taille! Als je deze oefening op de juiste manier doet, krijg je al snel een brandend gevoel in de armen en schouders.

Oefening 2

Deze push up kan je best uitproberen als de bovenstaande push up niet is gelukt. Deze oefening is precies hetzelfde als de bovenstaande, maar het enige verschil is dat je nu je knieën op de grond plaatst voor meer balans en ondersteuning. Je zult minder snel uitgeput raken, maar deze oefening is dan ook minder effectief dan de bovenstaande. Je kunt proberen om deze push op op te bouwen en over te stappen naar de basis push up wanneer je voelt dat je lichaam er klaar voor is.

Oefening 3

Deze push up klinkt misschien pijnlijk maar in de praktijk zal je merken dat het reuze meevalt! Het enige verschil met oefening 1, is dat je bij deze oefening je knokkels op de grond zet in plaats van je handpalmen. De één vindt deze oefening veel gemakkelijker dan oefening 1 en de ander vindt hem een stuk zwaarder. Probeer het daarom zelf uit en bepaal wat het best voor je past. Deze oefening is hoe dan ook effectiever dan oefening 2.

Oefening 4

Volg bij deze oefening precies de aanwijzingen van oefening 1, maar plaats je handpalmen nu op een laag bankje, stoel of krukje in plaats van op de grond. Deze oefening is meer op het bovenlichaam gericht en daarom zul je ook meer je borstspieren trainen.

Oefening 5

Deze push up is net een beetje anders. Je maakt hierbij namelijk geen gebruik van de grond of een krukje, maar van de muur! Deze oefening is ideaal voor iedere dag, omdat je de oefening overal snel tussendoor kunt doen. Ga voor deze oefening op ongeveer 1,5 m afstand van een muur staan. Plaats je armen recht voor je schouders uit tegen de muur aan en duw je bovenlichaam zachtjes naar boren. Zorg er wel voor dat je alleen de borst- en armspieren gebruikt om jezelf vooruit te duwen!

Oefening 6

Deze oefening is zwaarder dan de rest, omdat hierbij je benen hoger moeten zijn dan je schouders. Eigenlijk is dit precies het tegenovergestelde van oefening 4. Je plaatst je voeten op een bank, stoel, krukje o.i.d. en je plaatst je handpalmen (of knokkels!) voor je op de grond. Probeer nu langzaam naar beneden te gaan met je bovenlichaam. Je traint ook hierbij met name je borst- en armspieren.

Maskers voor stevige borsten

Masker van yoghurt en ei

Dit is een heel eenvoudig masker dat een verstevigend en verjongend effect op de borsten heeft. Je kunt het masker zo vaak opbrengen als je zelf wilt omdat dit masker gemaakt wordt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel vitamine E olie

Meng alle ingrediënten in een kommetje en breng het masker gelijkmatig aan op de borsten. Ga 20 minuten op je rug liggen en masseer de borsten daarna enkele minuten. Spoel het masker dan af met lauw water en eindig met koud water voor een extra verstevigend effect. Dep de borsten zachtjes droog en breng vervolgens een rijke crème aan.

Appelmasker

Dit is een snel recept voor mooie stevige borsten. Het enige wat je nodig hebt zijn appels en melk! Omdat ook dit masker op basis van natuurlijke ingrediënten wordt gemaakt, kun je het zo vaak aanbrengen als je wilt.

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 2 dl melk

Snijd de appels in kleine stukjes en doe ze samen met de melk in een pannetje. Laat dit koken totdat er een stevige pasta ontstaat. Laat dit masker ongeveer een kwartier koelen en breng het vervolgens aan op de borsten. Laat het masker 15 minuten inwerken en spoel het daarna af met lauw water en eindig met koud water voor een extra verstevigend effect. Dep de borsten zachtjes droog en breng vervolgens een rijke crème aan.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden