Hoe lijken je borsten groter

Grotere borsten

Er zijn maar weinig lichaamsdelen die vrouwen zó bezighouden als hun borsten. Een mooi groot decolleté kan dé finishing touch van je outfit zijn. Geen wonder dus dat vrouwen graag stevige en grote borsten willen hebben. Gelukkig hoef je niet onder het mes te gaan voor grotere borsten! Er zijn simpele trucs die je kunt toepassen waardoor je borsten tot wel één hele cupmaat groter zullen lijken.

De juiste bh

De meest simpele en snelle manier om de borsten groter te doen lijken is het dragen van een goede bh. Trakteer je borsten op een bh in de goede maat en je zult direct verschil zien. Draag geen te kleine bh's zodat je borsten er uit puilen en 'groter lijken'. Dit is slecht voor het borstweefsel. Draag ook geen te grote bh om ze groter te doen lijken omdat je borsten dan niet voldoende steun krijgen. Laat je cupmaat eens opmeten zodat je voortaan bh's in de juiste maat kunt kopen. Draag bh's met voorgevormde cups zodat er een push up effect ontstaat en de borsten direct groter zullen lijken.

Kleding Draag kleding die de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt en rond het decolleté extra vormen creëert. Draag truitjes met een v- of u-hals. Zorg ervoor dat de truitjes niet te strak zijn zodat je iets aan de verbeelding over laat. Overslag tops en jurkjes zijn ideaal om wat grotere borsten extra te benadrukken. Je zult er ook slanker door lijken waardoor de borsten extra in de spotlight komen te staan.

Verzorging

Verzorg je borsten goed zodat de huid van de borsten goed gevoed is. De huis blijft hierdoor elastisch en soepel. Gebruik ook regelmatig scrubs en maskertjes voor de borsten zodat huidveroudering uitgesteld blijft. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de borsten omdat ze veranderen en hierdoor extra aandacht nodig hebben. Smeer je borsten meerdere keren per dag in met een voedende crème die vitamine A of E (liefst allebei) bevat zodat de borsten stevig blijven en zodat er geen striae tijdens de zwangerschap zal ontstaan.

Oefeningen

Je kunt je borsten steviger, groter en mooier laten lijken door minstens 2 keer in de week borstspieroefeningen te doen. Op deze manier train je de spieren onder de borsten en na verloop van tijd worden de borstspieren groter en steviger en komen de borsten naar voren waardoor ze groter lijken.

Koude douche

De borsten bestaan met name uit vetweefsel en de huid zorgt voor ondersteuning. Houd daarom je huid soepel en stevig zodat je borsten niet vroegtijdig zullen gaan hangen. Voor een elastische strakke huid is een goede bloedcirculatie belangrijk en een koude douche is de meest geschikte manier om de bloedcirculatie op gang te krijgen. Spoel de borsten (maar liefst het hele lichaam!) na het douchen enkele seconden na met koud water. Een kleine moeite: wil je ook glanzend haar? Spoel je haar dan ook enkele seconden na met koud water!

Make-up

Make-up is een goede manier om snel een mooi decolleté te krijgen. Gebruik hiervoor een bronzer die net één tint donkerder is dan de eigen huid. Breng een diagonale lijn aan aan de bovenkant van de borsten. Hierdoor ontstaan een schaduweffect dat vrouwen met grote borsten van nature hebben. De borsten zullen door deze schaduwen aanzienlijk groter lijken.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden