T-Shirts Bedrukken

T-Shirt

U kunt een bijzondere vriend of vriendin voortaan bij u dragen of feestelijke aangelegenheden aanmoedigen door uw T-Shirt te laten bedrukken met symbolen en teksten of een eigen design laten afdrukken door slechts een foto op te sturen en op een knopje te drukken..

Kwaliteit T-Shirts

De kwaliteitsverschillen voor het online laten bedrukken van T-Shirt zijn enorm en voordat u een T-Shirt bestelt is het raadzaam om hier reviews op internet over na te lezen zodat u indrukken kan opdoen van anderen mensen die al een T-Shirt hebben gekocht.

1. Uitzoeken Bedrijven

Een goedkoop of duur T-Shirt is hierin absoluut geen goede parameter voor de kwaliteit van deze artikelen, maar maakt u bijvoorbeeld een selectie van 5 bedrijven die u het meest aanspreken en zet deze op een rijtje naargelang u de beste vind. Daarna kunt u uw selectie vergelijken met de reviews die u heeft opgezocht en dat zou wel eens verrassende resultaten opleveren dan u in eerste instantie gedacht had.

De onderstaande informatie geeft u een goede indruk waarop te letten bij het aanschaffen van een nieuw gedrukt T-Shirt.

2. Kleuren T-Shirt

Denk hierbij aan de kleuren die ontzettend uiteenlopen en ook de scherpte van een afdruk verschilt enorm. Per definitie hoeft een fel rood bedrukte afbeelding geen goed kwaliteit te zijn als uw gehele (voorheen witte) shirt er roze uit komt te zien of andere vage kleuren begint te vertonen.

Toch kan dit van belang zijn wanneer u een huisdier/bekende laat afdrukken, waarbij de kleuren toch niet helemaal overeen komen zoals u had gewenst.

3. T-Shirt Wassen

De kwaliteit van kleding gaat in het algemeen na een aantal wasbeurten achteruit waarbij kleuren vervagen en soms zal de kleding wat kan krimpen.

Wanneer u ervoor kiest om een print te maken van een foto of afbeelding op een T-Shirt, probeert u zich ervan bewust te zijn dat er kleuren worden toegevoegd aan de kleding en deze dus op het T-Shirt worden geprint. Dit is niet hetzelfde als het verven van kleding zoals u in een winkel zult aantreffen. Tijdens het wassen kunnen kleuren uitlopen of helemaal vervagen.

4. Afmetingen Print

De afmetingen van de afgedrukte prints hebben niet allemaal dezelfde standaardmaten en het zou zonde zijn als u een foto te groot of te klein krijgt afgedrukt. Probeert u dus de afmetingen te achterhalen die op uw T-Shirt worden afgedrukt, maar let erop dat de afmetingen van uw foto of het aantal pixels niet bepalend zijn voor grote van de afdruk op de T-Shirts.

5. Afmetingen T-Shirt

De T-Shirt kunnen vaak zoals u gewend bent op de maten S M L Xl XXL worden besteld. Echter verschilt ook hier de kwaliteit enorm als u een aantal wasbeurten heeft gehad.

Er zijn T-Shirt daar lubbert de hals helemaal uit en zijn de mouwen 1,5 keer zo groot na het wassen en ook dat is iets wat we niet graag aantreffen.

Conclusie

Samenvattend zou ik u nogmaals willen adviseren om reviews op het internet te lezen alvorens een aankoop te doen. Deze branch is nog niet echt stabiel en als uw T-Shirt eenmaal gewassen is kunt u het lastig inwisselen.

Als u zelf een miskoop heeft gedaan of juist een uitstekend artikel aantreft die aan uw verwachtingen voldoet, dan zijn ook uw mede-consumenten zeer benieuwd wat hun te wachten staat en kijken uit naar uw review.

Foto's bedrukken is 1 van de trends omdat foto's eenvoudig online te uploaden zijn. Andere online investeringen die de moeite waard kunnen zijn voor u staan hieronder weergegeven.

Interne Links
Online Cursussen Online Fraude op Internet
Canvas Bedrukken Cursus veiligheid
Geld verdienen op Leerwiki met artikelen schrijven: meld je eerst aan en volg het uitgebreide instructieschema.