Mode trends winter 2010-2011

Wat gaan we komende winter zien en wat kan echt niet meer?

Wat we vorig jaren zagen kan deze winter ook nog prima. Denk aan: zwart, rood, camel, rock, disco, jaren 80, jaren 70, zwart leer en de army-look. Deze winter zien we chique rokken en recht gesneden jurkjes in de kleuren wit, grijs, zwart en donkerblauw. Donkerblauw is een kleur die we deze zomer al zagen maar we blijven deze kleur ook in de winter zien. De jurken en rokken zijn kort en de broeken zijn strak of hangen losjes.

Camel:

Vorige winter was er al veel camel op de catwalk, maar door de gewone mens is deze trend niet echt opgenomen. Deze winter gaan we deze kleur ook in het straatbeeld zien want camel is een prachtige kleur en heeft een chique uitstraling. Combineer het net zoals op de catwalk met leer of latex.

Kabel truien en gebreide jurken:

Ook kabel truien en gebreide jurken blijven net als vorige winter in de mode. Ze zitten heerlijk en zijn ook nog eens heerlijk warm. Combineer met leer, nepbont of chique accessoires. Combineer het niet met uggs want dan krijg je een pyjama look. Kabel truien en gebreide jurken van verschillende materialen zijn de trend!

Echt bont is uit!

Echt bont is NOT en nepbont is HOT! Maar er waren ook dit jaar weer grote modehuizen die nepbont showde bij hun creatie's. Gelukkig gaan steeds meer modehuizen en ketens over op nepbont. Bont blijven we ook veel zien komende winter. Nepbont schoenen,tassen,jassen,sjaals,schoenen en ook gilets.

Latex en leer:

Deze winter gaan we voor zwart leer en latex. Met dank aan Lady Gaga is deze trend weer helemaal terug van weggeweest. Combineer het zwart met pittig rood of gewoon zwart. Latex leggings die super strak zit met latex handschoentjes zijn helemaal hot. Je hoeft natuurlijk niet helemaal in het latex te gaan en combineer erop los. Denk aan een latex legging met oversized shirt en blazer. Er zijn ook latex laarsjes die ook overal goed bijpassen.

I love my boyfriend (clothes):

Ook niet te missen deze winter zijn de kleren van u man/vriend. Duik er eens in en misschien komt u wel een stoer spijkerjasje of blazer tegen. Een trend die al een aantal seizoenen meegaat is de boyfriend jeans en draag hem deze winter weer met een stoere blazer.

Hippie/jaren 70 stijl:

Nonchalant lekker losjes en veel laagjes, zo zou je het best de hippie-look kunnen omschrijven. Kies voor veel kleur,printjes,franjes,kettingen,rinkelende sieraden en combineer het deze winter met nepbont.

Disco! Disco! Disco!

Veel glitter en stoer leer dit is de ultieme disco look. Combineer deze look met basic's zoals jeans stoffen of een stoer leer jasje.

Wat gaan we nog meer zien deze winter?

  1. Uggs, eigenlijk zijn ze allang uit maar ze blijven in het straatbeeld en ze zitten heerlijk.
  2. De streep, hij blijft hot en is goed te combineren.
  3. Spijkerstof, zomer 2010 was het jaar van de spijkerstof en deze winter zal dit ook verder gaan.

Conclusie

Zoals u hebt kunnen lezen gaan we deze winter veel combineren.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden