Welke kinderaccessoires moet je hebben

Als je kinderen hebt zijn er oneindig veel spullen die je kan kopen. Je hebt kasten vol met spullen van kinderwagens tot draagzakken, kleertjes tot knuffels, speelgoed tot boeken. Sommige spullen gebruik je vaak en andere spullen liggen al jaren ongebruikt in de kast. 
 

Wat zijn handige baby- en kinderaccessoires om te hebben?

Fopspenen

van babyspeentjes kan je er geen genoeg hebben, er is er altijd wel een kwijt en als je dan ergens staat met je baby die een keel opzet en niet meer stil te krijgen is, is het toch wel heel fijn om een speen bij de hand te hebben!

Campingbedje 

Een campingbedje is altijd fijn om te hebben als je met je kindje ergens heen gaat. Daarnaast is het ook makkelijk in de zomer om je kind in de tuin te zetten of aan het strand. In een vreemde omgeving heeft je kindje zijn eigen veilige plek en je hebt altijd iets bij je waar hij in kan slapen. 

Hydrofiele doeken

Oftewel: 1000 dingen doeken, hydrofiele luiers, iedereen noemt ze weer anders. Ze zijn gemaakt van dun katoen en je stopt ze makkelijk in je tas. Handig als spuug-/knoeidoek, om je kindje mee af te drogen of in te bakeren. Daarnaast kan je het ook als zonnescherm gebruiken in de auto of kinderwagen, maar kijk hier wel mee uit dat er genoeg zuurstof in de kinderwagen komt! Een hydrofiele doek is in veel gevallen een prettige (nood)oplossing.

Baby pet

Op warme dagen is het heel belangrijk dat je je baby's kwetsbare hoofdje beschermd tegen de zon. Insmeren is wat lastig met haartjes op zijn hoofd, dus een baby pet is dan een goede uitkomst. Een kind reguleert zijn warmte via zijn hoofd, dus zorg dat je niet een dikke pet hebt. Maar wel eentje die zorgt dat zijn hoofdje en gezichtje in de schaduw blijft om een zonnesteek te voorkomen. Zorg daarnaast uiteraard dat je kindje genoeg drinkt en zorg dat je zonnebrand bij je hebt. Soms lijkt de zon nog niet zo sterk, maar is hij dat al wel.

Kinderrugzak

Zodat je kindje zijn eigen spulletjes mee kan nemen, scheelt jou weer sjouwwerk :). Ook kan je zo duidelijk de spullen van jou en je kind scheiden. Je kan altijd makkelijk dit rugzakje meepakken en hoeft niet bang te zijn dat je iets vergeet. Ook kan je kind dit rugzakje gebruiken als hij naar school gaat om zijn eten en drinken in te bewaren.  Rugzak jongen kopen bij stoerekindjes-rugzak.nl

Meeneemspeelgoed

Zorg dat je altijd een speeltje mee hebt in je tas waar je kind zichzelf mee kan vermaken als je ergens moet wachten of op bezoek gaat. Bijvoorbeeld een paar kleurpotloden en tekenblaadjes of speelgoedautootjes. Als je creatief bent kan je van de simpelste dingen al speelgoed 'maken', zoals je sleutelbos. Kinderen hebben een rijke fantasie!

Handkolf

Als je borstvoeding geeft kan een handkolf een uitkomst zijn als je een dagje weg wilt. Je hoeft niet te slepen met je elektrische kolf, een handkolf past gemakkelijk in je handtas en je kan snel even wat melk afkolven om stuwing tegen te gaan of gewoon volledig kolven. De handkolf geeft je de gelegenheid om net even wat verder/langer weg te gaan in je zwangerschapsverlof, wanneer je kindje normaliter nog om de 2 a 3 uur voeding nodig heeft. En het is een goede manier om te experimenteren met kolven en de fles geven, zonder dat je meteen een dure elektrische kolf aan hoeft te schaffen.

Maar het allerbelangrijkste

En de belangrijkste accessoire is eigenlijk je telefoon, om al die grappige, lieve en leuke moment met je kind vast te leggen. 

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden