Cruises in de Caribbean

De Caribbean hoort voor veel mensen bij de favorieten vakantielanden en cruises maken het nog plezieriger voor u. Het niveau van de amusementen ligt hoog en u krijgt de kans om de natuur eens vanuit een ander perspectief te ervaren.

Cruises zullen havens aan doen waar rondleidingen georganiseerd worden om kennis te maken met de omgeving waar u vaak korte tijd verblijft om snel weer door te kunnen naar een volgende bestemming.

Zwembaden, casino's, workshops, restaurants, films, feesten. Tijdens een cruise hoeft u zich niet te vervelen. Uiteraard zullen ook de floragenieters hun hart kunnen ophalen.

De Caribbean Cruises

Voor allerlei doelgroepen zijn deze cruises geschikt, en er is voor ieder wat wils aan boord door de vele workshops die worden aangeboden. Net als met hotels kunt u kiezen voor een drie, vier of vijf sterren cruise of bijvoorbeeld een Royal Cruise Caribbean. Jong en oud hoeven zich op deze schepen niet te vervelen.

De faciliteiten zijn per cruise maatschappij verschillend.

  • Aanmeer plaatsen;
  • Faciliteiten /workshops op de cruise;
  • Er is volop keuze, cruises van een weekje tot complete wereldreizen van vier maanden.

Voor de workshops in de havens zijn de maatschappijen afhankelijk van de toeristische faciliteiten die per bestemmingen worden aangeboden, zoals duiken met riffen bezichtigen, stedentochten en zwemmen met dolfijnen, of bijvoorbeeld een ochtend joggen op het strand tijdens zonsopkomst.

Hoe veilig zijn Cruises

Cruises worden op veilige schepen gehouden. De reizen worden ruim van te voren uitgestippeld en slechte weersomstandigheden en andere mogelijke gevaren worden vermeden.

Eén derde van de bemanning zorgt voor de Veiligheid en laat de bedrijvigheid aan boord doorgaan. Op lange reizen willen de gasten naar de kapper, de dokter en is het prettig als bijvoorbeeld de WC het blijft doen. Kortom, de hele hotelketen moet blijven draaien. De bestemmingen van de cruises zullen er vaak niet om liegen u kiest er niet voor niets voor om prachtige flora en fauna te bekijken.

Wat te doen bij zeeziekte tijdens Cruises

De bemanning doet er tijdens de cruises alles aan om slecht weer te vermijden, maar soms wanneer er een plaats aangedaan moet worden en men kan niet anders, zullen er andere koersen worden gevaren dan gewenst. Gelukkig zijn deze meestal van korte duur.

Aan de hand van historische grafieken kan vrij nauwkeurig bepaald worden hoe de weersomstandigheden worden in de gebieden waar deze cruises zullen varen. Deze routes worden dan vaak ook 1 of soms 2 jaar van tevoren gepland.

Ondanks de goede reisvoorbereiding en de goede stabiliteit van nieuwe cruiseschepen zal de zeeziekte voor sommige mensen niet onvermijdelijk zijn. Heeft u een zwak evenwichtsorgaan en wilt u toch graag gaan varen dan zou ik deze tips willen meegeven.

  • Wanneer u zich ziek voelt kunt u gaan liggen. Daardoor zal uw evenwichtsorgaan minder worden verstoord;
  • Doe dit het liefst in het hart (midden) van het schip zodat u de minste slingering ervaart. De buitenkanten slingeren namelijk over grotere hoogten;
  • Eten zoals bijvoorbeeld brood kan zeer goed werken voor uw maag en maakt de hersenactiviteiten hoger;
  • Uitrusten is zeker een aanbeveling;
  • Bij de bemanning zijn er ook speciale zeeziekte tabletten tegen zeeziekte beschikbaar.
Interne Links
Cruises Cruises Rotterdam SS Rotterdam
Geld verdienen op Leerwiki met artikelen schrijven: meld je eerst aan en volg het uitgebreide instructieschema.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden