Hoe kies je het juiste zakelijk mobiel bellen telefoon abonnement

Inleiding

Met een toename van aan het aantal telecomaanbieders, http://www.mobiele-telefonie.info@@mobiele telefonie en zeer interessante technologische ontwikkelingen, kunnen bedrijven zich in de handen knijpen. Nieuwe manieren om te communiceren kunnen worden verkregen voor aantrekkelijke tarieven. Waar moet je nu precies op letten en hoe kies je het juiste abonnement?

Stappen

Er zijn diverse factoren waarop gelet moet worden bij de keuze van het juiste zakelijke telefoon abonnement:

  • Kosten
  • Belpakketten
  • Kwaliteit/Dekking
  • Flexibile Inbelproces
  • Overschakelen

Variabele kosten

De kosten zijn een zeer belangrijke factor als het gaat om het kiezen van een zakelijk telefoon provider. U dient goed uit te zoeken wat alle kosten samen zijn per maand. In sommige abonnementen zit een minimum van gesprekskosten. Dit hoeft geen probleem te zijn wanneer het overgrote deel van de telefoontje bestaat uit lange gesprekken. Echter, bij een grote hoeveelheid gesprekken kan dit toch al flink in de kosten gaan lopen. Let hier dus op en laat u niet vooral imponeren door variabele kosten per minuut! U doet er goed aan de totale kosten per minuut te bepalen en deze aan te passen op uw behoefte.

Bel pakketten

Wanneer u totaalpakketten kiest met en een totale hoeveelheid belminuten, let dat ook op de wijze waarop belminuten doortellen in de daaropvolgende maanden. Het probleem kan namelijk zijn dat de minuten waarin u over het maximum heen gaat, significant extra belast worden. Let ook bij het kiezen van het belpakket, op de keuze tussen:

  • Met telefoon
  • Sim only

Hiervoor moet u bepalen wanneer uw telefoons zijn afgeschreven. Tegenwoordig gaan telefoons veel langer mee.(Dit hangt echter af van het type telefoon ) De gemiddelde leeftijd bedraagt anno 2008 rond de 2 jaar.

Kwaliteit zakelijk mobiel telefoonabonnement

De kwaliteit van de lijn kan van grote invloed zijn op de de kwaliteit van de communicatie. De kwaliteit kan het verschil bepalen tussen een koop en een verkoop. Daarnaast kan het wegvallen van een lijn allerlei kostbare problemen veroorzaken. Uiteraard hangt dit af van het type bedrijf en type dienst/product. Een goede dekking is daarbij uiteraard ook van belang.

Pre Inbelnummers

Tegenwoordig is het mogelijk dat business oproepen automatisch gebruik maken van een CPS ofwel carrier preselectie. Dit zal processen versnellen en ervoor zorgen dat eindgebruikers niet eerst een nummer hoeven te bellen (prefix). Hiervoor bestaat special apparauur die Netwer Providers prima kunnen aanbieden

Overschakelen

Let op dat u zich niet vastpint op 1 service provider en daar alle technologie op toespitst. Als u in de toekomst wilt overschakelen naar een goedkopere provider, kunnen de omschakelings kosten wel eens hoger liggen dan de baten. In dat geval bent u afgesloten van goede aanbiedingen, maar loopt u ook het risico uitgebuit te worden door prijsstijgingen bij de huidige aanbieder.

Tips

  • Wanneer u veelal naar dezelfde nummers of telefoonproviders belt, kan het interessant zijn speciale tarieven te onderhandelen met de telefoon providers. Verschillende providers bieden namelijk een soort van korting aan voor bellen naar eigen nummers.
  • Let ook op de kosten van het bellen naar buitenlandse nummers. Hierop zit tegenwoordig nog steeds een flinke multiplier.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden