Hoe kun je een referral link promoten zonder website of blog

Je kunt zeker een referral link promoten zonder een website of blog te hebben. Als je geen tijd of zin hebt om een website of blog op te zetten kun je je referral link op verschillende wijze promoten.

Promoot je referral link op:

  • Forums
  • Social media websites
  • Blogs
  • Article directory sites
  • Video
  • Email

Forums

Je kunt je referral link promoten op forums. Schrijf je in op gerelateerde forum groepen, werk je profiel bij en plaats als handtekening je referral link. Elke keer dat je reageert of post op zo’n forum verschijnt je link automatisch onder je post. Je kunt daarnaast ook je link bij je opmerking plaatsen. Wees echter wel voorzichtig hiermee, het is namelijk niet de bedoeling je link overal te plakken. Wees subtiel en verstandig. Geef verstandige opmerkingen en slimme antwoorden op vragen waarbij je daarbij je referral link gebruikt als doorverwijzing en als oplossing voor een bepaald probleem.

Een voorbeeld te noemen: Stel dat je afslanktabletten promoot en je schrijft je in bij een forum die gericht is op afslaken, diëten, etc. Ga dan zorgvuldig te werk en zoek naar vragen en problemen waarbij jij dan komt met het antwoord op de vraag. Je reageert dan zo: “... ik hoop dat dit je kan helpen (plak hier je referral link)”.

Social media

Een andere manier is door actief te zijn op social media websites, zoals facebook, myspace, twitter. Je kunt dan op deze sites je referral link promoten. Zoek naar vrienden die eventueel een target groep kunnen zijn. Wees weer verzichtig, ga Niet spammen!

Blogs

Zoek naar gerelateerde blogs of blog posts. Geef weer intelligente opmerkingen en plak daaronder je referral link. Je kunt ook reageren op blogs die “mail not be published” accepteren. Bij deze blogs kun je dan gewoon je naam of het naam van het product dat je promoot gebruiken als doorverwijs link. Een ieder die op jouw naam klikt, eindigt op jou referral site.

Opmerking: vul bij deze blogs je email in. Wees niet bang, zoals de tekst aangeeft “mail will not be published”, je email zal niet gepubliceerd worden.

Article directory

Schrijf artikelen en plaats die artikelen in de welbekende article directory sites. Gebruik je referral link in het artikel zelf of als bron.

Het is het verstandigst om je artikel in verschillende article directory sites te publiseren. Je kunt ook gebruik maken van betaalde service die ervoor zorgen dat je artikel op verschillende artikel sites automatisch worden geplaatst. Dit soort betaalde sites heten “article submission” sites.

Video

Maak een video en beschrijf het product of dienst die jij promoot. Bewerk je referral llink in de video zelf of vermeld de referral link in het beschrijvings gedeelte.

Email

Gebruik je referral link als handtekening. Elke keer wanneer je een email verstuurt verschijnt je referral link onderaan je mail. Je kunt ook zoiets schrijven als “neem eens een kijkje naar deze site” of iets wat daar op lijkt.

Een referral link promoten zonder website of blog is mogelijk en het kan ook allemaal gratis!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden