Wat is het weigeringspercentage in Google Analytics

Inleiding

Het weigeringspercentage kan je zien in Google Analytics en kan op verschillende manier geinterpreteerd worden. Er is een definitie:

Wat is het weigeringspercentage

Een weigering is een bezoek waarbij slechts één pagina van uw site wordt geladen. Als uw site uit slechts één pagina bestaat, is het te verwachten dat het weigeringspercentage hoog is aangezien bezoekers slechts één pagina laden, tenzij ze de site in hun browser vernieuwen. Ook blogsites hebben vaak een hoog weigeringspercentage omdat het grootste deel van de inhoud van de site beschikbaar is op de startpagina.

Tips

Als uw website geen blog is, uit meer dan één pagina bestaat en toch een hoog weigeringspercentage heeft, kunt u controleren of de conversiecode aan al uw pagina's is toegevoegd. Als de conversiecode alleen op de startpagina is geplaatst, kan uw Google Analytics-account de weergave van andere pagina's op uw site niet registreren. Met het hulpprogramma SiteScan van Google Analytics kunt u controleren of de conversiecode op alle pagina's van uw website is geplaatst.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden