Computer Traag Eenvoudige verklaring en oplossing

Trage Computer en het Windows register

Het hedendaagse frenetisch gebruik van de computer op het internet en thuis zal uw pc op den duur vervuilen en traag maken. Er zijn twee belangrijke oorzaken die uw computer prestaties aantasten, langzamer maken, Windows problemen opleveren en het noodzakelijk maken om uw pc op te schonen. Ten eerste kunnen afnemenede prestaties veroorzaakt worden door virussen, spyware of adware die uw computer infecteren en systeembronnen opeisen voor malicide doeleinden. Ten tweede kunnen Windows problemen veroorzaakt worden door een vervuild Windows register. In dit artikel zal ik eerst het belang van Windows register onder de loep nemen en hoe zich dit verhoudt tot uw trage computer:

Het belang van het Windows Register

De pc register is het digitale magazijn van alle configuraties van een Microsoft Windows computer. In feite is het geimplementeerd als een plat bestand hoewel op het scherm (GUI) de suggestie wordt gewekt dat het een boom structuur heeft. Het Windows register behoudt niet alleen alle informatie over programma's maar spaart ook cruciale informatie voor het operatief systeem zelf, inclusief de kernel. Simpel gesteld: de Kernel is de kern van het Windows Operating system en zorgt voor het huishouden van alle systeembronnen en de communicatie tussen hardware en software. Alszodanig, worden ook alle instellingen, gebruikers en de bestandsassociaties hier neergezet. De bestandsassociaties bepalen welke applicatie wordt uitgevoerd om een bestand te openen. Zodoene, is het Windows register een essentieel component die ervoor zorgt dat de computer goed functioneert en Windows optimaal presteert.

Had u al gemerkt dat hoe langer u uw computer heeft, hoe trager hij loopt en hoe meer hij crasht? Vaak wordt dit veroorzaakt door problemen in het Windows register die zich in de tijd ophopen. Het installeren en verwijderen van programma’s laat fragmenten achter: verloren bestanden, zwevende opstarttaken, beschadigde stuurprogramma’s. Meer en meer loopt het Windows register vast en verschijnen er conflicten. Indien dit niet onder controle wordt gehouden, wordt uw computer steeds onbetrouwbaarder, langzamer en hangt vaker vast.

Aanbevolen Oplossing voor Windows Register Vervuiling

Na onderzoek en aanbevelingen van experts raden we aan een gratis register diagnose uit te voeren met de RegistryBooster 2010 van Uniblue. Uniblue is een erkend Microsoft Gold Certified software ontwikkelaar. Deze softwarematige oplossing is een eenvoudig antwoord op uw registerconflicten die Windows problemen en een trage computer opleveren. De RegistryBooster 2010 is veelvuldig beloond geworden en heeft vele uitstekende reviews ontvangen.

De RegistryBooster maakt een grondige scan van uw register op zoek naar conflicten, en daarna herstelt en optimaliseert de software het Windows register, met topprestaties en stabiliteit als resultaat. Regelmatige scans houden uw register “schoon” en verhogen de prestaties en stabiliteit van uw systeem behoorlijk. U ziet onmiddellijk een verhoging van de snelheid en een vermindering van de systeem conflicten. Onder aan de pagina bent u welkom om gratis een scan te downloaden van Uniblue's RegistryBooster. Beoordeel zelf hoe beschadigt uw register is met deze gratis systeemscan. U kunt vervolgens een aantal errors verwijderen en tevens zelf overwegen of u deze aanbevolen software wilt aanschaffen.

Mocht u meer informatie willen hebben, bent u welkom om de volgende Nederlandstalige website te bezoeken die dit onderwerp verder uitspit: computeropschonen.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden