Een gedeeltelijke lijst van de beste Blenders

Een gedeeltelijke lijst van de beste Blenders

Als slechts Stephen Poplawski kon zien hoe nuttig de beste blenders zijn op dit moment in de tijd, dan zou hij trots geweest zijn op zijn uitvinding. Hij maakte dit keuken apparaat in 1922. Het idee was simpel. Hij gebruikte een grote container en plaatste een mes op de bodem. Hij was van plan om dit te gebruiken om een soda fontein drank te creëren.

En nu, met de voortdurende vooruitgang in de technologie, hebben vele variaties van blenders zich geïntroduceerd in de markt. Nu is dit elektrisch apparaat niet alleen voor een soda fontein. Dit kan leiden tot veel, van de sappen, het mengen van iets als ingrediënt voor verschillende soorten voedsel, het breken van ijs, zelfs combinaties voor het creëren van medicinale doeleinden.

Hier zijn enkele van de commerciele beschikbare merken dat u kunt kiezen. Hier is een bewijs dat blenders echt geavanceerd zijn sinds de uitvinding van Poplawski's.

Cuisinart Smart Power 7-Speed ​​Blender Chrome

Dit apparaat kan weinig. Maar dit apparaat heeft 350W voor het meng vermogen. De blender pot wordt geleverd in een mooie afmeting van 40 oz. U kunt ervoor kiezen om uw blender te verkrijgen in het wit of chrome afwerking. Het mooie van deze blender is dat je verbaast zult zijn van zijn kracht, zelfs als je niet alle 7 snelheden gebruikt blend hij heel mooi.

Back to Basics Personal Blender

Voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare blender en niet kijken naar het uiterlijk en het vermogen, dan zal dit product uw beste keuze worden. Deze motor heeft 350W. De container kan tot 24oz aan. Dit is ideaal als je een portie van je creatie wilt maken zoals smoothies.

Braun PowerMax Jug Blender

Als u een behoefte heeft aan blenders op uw bedrijf, dan zal dit merk het meest geschikt zijn. De blender pot kan maximaal 58 oz aan. Er zijn ook handige gaten in voor zijn vloeistof functie. Deze gaten zijn bestemd voor de gebruiker om vloeistof te kunnen toevoegen, terwijl het proces van het mengen nog bezig is. Deze blender heeft een motor vermogen van 525W.

Braun staafmixer

Dit is elegant, handig en zeer nuttig. Dit zal ook ruimte vrij maken op uw toonbank of kasten in de keuken. Deze staaf blender draait op een motor vermogen van 400 W. In de verpakking krijg je ook nog ander gedgets, zoals de garde, chopper en nog veel meer. U kunt deze gedgets eenvoudig monteren, dit op elke beschikbare ruimte in uw keuken, zoals de muur of aan de zijkant van uw werktafel.

Black and Decker Crush Master

Zijn 475W vermogen van de motor is al een reden tot het verpletteren van alles wat je maar wilt. De functie is ook flexibel. Er zijn 10 instellingen voor de snelheid. De blender bus biedt plaats aan maximaal 48 gram aan voeding. Er is ook een 2 oz maatbeker bij en een deksel. Dit is ideaal voor het toevoegen van wat je wilt in de mix, in kleine hoeveelheden.

Conclusie

De bovenstaande lijst is slechts gedeeltelijk. Er zijn een heleboel bedrijven die beweren dat zij tot 1 van de beste blenders categorieen behoren.