Mijn ervaring met groene koffie

Groene koffie ervaring

Afvallen met groene koffie is tegenwoordig helemaal hot. Steeds meer koffiefabrikanten brengen groene koffie op de markt vanwege de toenemende vraag naar groene koffie. Groene koffie zou namelijk helpen bij het afvallen. Het enige wat je hoeft te doen, is iedere ochtend een kopje groene koffie te drinken en binnen een mum van tijd zijn die overbodige pondjes als vanzelf verdwenen. Maar werkt groene koffie echt zo goed? En wat zijn de bijwerkingen van groene koffie? Lees hieronder mijn ervaring met groene koffie.

Waarom koos ik ervoor om af te vallen met groene koffie?

Steeds vaker hoorde ik in mijn omgeving dat mensen van plan waren om af te vallen met groene koffie. Aangezien ik zelf geen koffie drink, had ik aanvankelijk weinig interesse in groene koffie. Toen ik hoorde dat groene koffie op basis van groene thee is gemaakt, begon ook ik interesse te krijgen in groene koffie. Enkele jaren geleden ben ik namelijk veel afgevallen door het drinken van groene thee. Ik hoorde dat er veel namaak groene koffie verkrijgbaar is, daarom kocht ik de originele Leptin groene koffie (met de zilveren sticker). Ze hebben green coffee 800 en green coffee 1000. Ik kocht twee pakken green coffee 1000 (36 sachets) omdat deze een mildere smaak heeft.

Mijn ervaring met groene koffie

Groene koffie: de eerste dag

Mijn eerste indruk was dat groene koffie er erg waterig uitzag en de Green Coffee 1000 smaakte dan ook als een slappe variant van cappuccino. Na de koffie te hebben gedronken, voelde ik direct hoofdpijn opkomen en deze hoofdpijn hield de hele dag aan. Ook had ik de hele dag veel dorst, terwijl ik genoeg dronk. Verder kon ik die nacht niet slapen, terwijl ik gewoonlijk heel goed slaap. Maar de groene koffie had gelukkig ook een positieve bijwerking; ik had namelijk de hele dag minder honger en vooral minder trek in zoetigheid.

Groene koffie: aanhoudende bijwerkingen

De volgende dag merkte ik tot mijn opluchting dat ik nauwelijks hoofdpijn kreeg na het drinken van groene koffie. Het is mogelijk dat ik de eerste dag hoofdpijn kreeg omdat ik nooit koffie drink. Ik had wel iedere dag veel dorst. De slaapproblemen gingen ook niet weg (terwijl ik de groene koffie iedere ochtend zo vroeg mogelijk dronk) en hierdoor voelde ik me overdag best vermoeid en kon ik me minder goed concentreren. De verminderde trek in zoetigheid bleef gelukkig wel aanhouden.

Afvallen met groene koffie: resultaat

Ik begon op 1 april 2011 groene koffie te drinken. Op de eerste dag dat ik groene koffie begon te drinken, woog ik 65 kilo. Na 28 dagen groene koffie te hebben gedronken, woog ik 62 kilo en stopte ik met het drinken van groene koffie omdat ik mijn streefgewicht had bereikt en de groene koffie niet meer nodig had. Wat ook erg fijn is aan groene koffie, is dat het gewicht niet meteen weer terugkomt als je stopt met het drinken van groene koffie (zoals bij veel crashdiëten wel het geval is bijvoorbeeld).

Afvallen met Lepton Green Coffee 1000: conclusie

Door groene koffie te drinken ben ik binnen een maand moeiteloos drie kilo afgevallen en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Wat afvallen betreft heeft groene koffie mijn verwachtingen dus zeker overtroffen. Helaas kleven er ook nadelen aan groene koffie en dat zijn de bijwerkingen. Met name van de slapeloosheid en de dorst heb ik last gehad in de maand dat ik groene koffie dronk. Wie vooral geïnteresseerd is in het gewichtsverlies, zou groene koffie echter zeker moeten overwegen omdat de resultaten er niet om liegen.