Waar kan je een digitaal fotoalbum maken

Inleiding

Een digitaal fotoalbum maken is erg leuk, zeker voor later. Op internet zijn er vele aanbieders te vinden waar je een digitaal fotoalbum kan maken. Er zijn een paar punten waar je op moet letten als je een digitaal fotoalbum wilt maken. Zo is het belangrijk dat de kwaliteit goed is, maar je wilt natuurlijk ook niet teveel betalen voor je fotoboek. Verder is het fijn als je kan experimenteren met bijvoorbeeld achtergrond, lettertypes en de foto's zelf. Op die manier kan je het digitaal fotoalbum helemaal naar je zin maken. Op welke sites kan je nou een goed en betaalbaar digitaal fotoalbum maken?

Aanbieders van digitale fotoboeken

CEWE fotoboek

CEWE fotoboeken is één van de grootste en bekendste aanbieders van digitale fotoalbums. De software om het fotoalbum te maken is gemakkelijk te gebruiken. Ook heb je veel variatie voor de details in je fotoboek. Je hebt veel keus in de afmetingen voor het fotoalbum en de kaft. Groot, klein, het is allemaal mogelijk. Er wordt een nette prijs gerekend. Je hebt al een digitaal fotoalbum (maat 21 x 28) vanaf 15,95.

Albelli.nl

Albelli.nl is door kassa als beste getest. Ze scoorden goed op kwaliteit, prijs, snelheid en goede klantenservice. Ook is er een uitgebreide software voor het maken van je digitale fotoalbum. Albelli.nl is erg uitgebreid, je kunt er niet alleen fotoboeken maken, maar bijvoorbeeld ook agenda's en kalenders. Een digitaal fotoalbum (maat 21 x 28) heb je vanaf 22,95.

Fotoalbum.nl

Een bekende online aanbieder van digitale fotoalbums is Fotoalbum.nl. Deze site ontwikkelt steeds nieuwe mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld als klant van fotoalbum.nl je fotoboeken delen met je vrienden of via hyves. Zo kan iedereen je foto's op een rij zien. Ook kwa prijs is Fotoalbum.nl erg voordelig. Vanaf 9,95 heb je al een digitaal fotoalbum (maat 21 x 28).

Kruidvat

Kruidvat staat bekend om zijn goede fotoservice. Je kan er heel voordelig foto's laten afdrukken, deze hebben ook nog een goede kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de digitale fotoalbums. Je kan ervoor kiezen om het fotoalbum online te maken, Dit is zeer gemakkelijk. Maar je kan er ook voor kiezen om de software te downloaden. Je hebt dan meer mogelijkheden, zoals foto's bewerken. Het voordeel van kruidvat is dat je je digitale fotoalbum ook bij de winkel kan laten bezorgen. Je betaalt dan geen verzendskosten. Een digitaal fotoalbum (maat 21 x 28) heb je vanaf 17,95.

Hema

Ook bij Hema kan je een digitaal fotoalbum maken. Je kan fotoboeken in alle soorten en maten maken. Je kan bij Hema ook kiezen om je digitale fotoboek online te maken of via de software die je kan downloaden. Je hebt een digitaal fotoalbum (maat 21 x 28) vanaf 15 euro.

Conclusie

Er zijn genoeg aanbieders waarbij je een digitaal fotoalbum kan maken. De vijf bovenstaande aanbieders zijn toch wel de bekendste en de beste. Ook de kwaliteit / prijsverhouding is goed. De software om het fotoboek te maken is zo ontwikkeld dat iedereen er gebruik van kan maken. En ben je wat handiger dan kan je met allerlei extra's het digitale fotoalbum zo persoonlijk maken als jezelf wilt. Een digitaal fotoalbum is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander.