Wie is Blake Lively

Inleiding

Wie kent haar tegenwoordig niet van de serie GOSSIPGIRL?  Juist, Serena van der woodsen.

Voordat ze hiermee begon had ze al een kleine  (film) carriere achter zich gelaten. Tegenwoordig zijn veel mensen enthousiast over haar, ook over haar (kleding) stijk. Hier de ins en outs van Blake lively.

Wie is Blake Lively?

Haar officiele naam is Blake Christina Lively. Ze is geboren in Taranza, Californie op 25 augustus 1987. Ze is een Amerikaans actrice.

Ze is een dochter van Ernie en Elaine Lively. Dit zijn ook beiden acteurs.

Ook heeft ze heeft 2 zussen, Robyn en Lori en 2 broers, Eric en Jason. Ze is naar Burbank High School gegaan; daar heeft ze deelgenomen in het National Show Choir en was cheerleader.. Als kind kreeg Blake privé-les, en één van haar 'klas'genootjes was Penn Badgley, waarmee ze nu samen ook in Gossip Girl speelt. Momenteel hebben deze twee, die in de serie als Serena en Dan in het 1e seizoen een koppel waren, ook in het echt een relatie (hierover meer).

Carierre Lively is begonnen met een film ze kreeg een kleine rol in de film Sandman deze werd gedraaid in 1998. In 2005 speelde ze The Sisterhood of the Traveling Pants, hier kreeg ze een teen choice award nominatie "Choice Movie Breakout - Female.

In 2008 komt er een 2e deel van The Sisterhood of the Traveling Pants, hier zullen ook de co sterren mee spelen Alexis Bledel, America Ferrera and Amber Tamblyn In 2006 heeft ze gespeeld in Accepted, Simon Says, Elvis en Anabelle. Blake heeft hiervoor de the Breakthrough Award gekregen voor haar rol in Accepted. Blake was in de CW's nieuwe serie Gossip Girl gecast deze is september 2007 in premiere gegaan. Blake vertolt hier de rol van Serena van der Woodsen. Haar medespelers zijn Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen and Ed Westwick.

Haar eerste magazine cover was in november 2007 voor de Cosmo Girl. Tijdens het intervieuw hebben ze het over Blake's tijd gehad toen ze nog op de middelbare school zat en haar carierre en natuurlijk Gossip Girl. In januari 2008 was ze het gezicht van Shopping magazine LUCKY, in maart stond ze op de Cover van Teen Vogue. In mei 2008 stond ze met haar Gossipgirl collega Leighton Meester op de cover van NYLON.

Prive Leven

Blake heeft een relatie gehad met actuer Kelly Blarz, de relatie hield 3 jaar stand. De 2 kennen elkaar sinds kleins af aans, in 2007 werd er beked gemaakt dat Blake een relatie heeft met haar collega en vroegere klas genoot Penn Badgley. Blake ontkent de roddels. Tijdens haar intervieuw met Teenvogue is haar gevraagd over haar liefdes leven. Blake reageerde hier op: "Ik probeer niet over mijn liefdes leven te praten, ik wil het wel maar als je eenmaal gebint dan gaat her bergafwaarts". In mei 2008 verschenen er foto's van Blake en penn die aan het zoenen waren tijdens een vakantie in Mayan Riveria, Mexio

Weetjes over Blake:

  • Blake's neefje heet Wyatt Blake Johnson, dit is uit eer gedaan voor Blake
  • Blake is de jongste uit de serie The sisterhood of the traveling pants
  • Blake heeft auditie gedaan voor de film Mrs Doubtfire maar is helaas niet door gegaan
  • Blake heeft op de middelbare school aan veel activiteiten mee gedaan voorbeeld hier van is: Cheerleading
  • Blake heeft in the sisterhood of the traveling pants extentions in haar haar, ze vond het zo mooi dat ze heeft laten zitten.
  • Toen Blake auditie deed voor Bridget gaf ze hun alleen haar foto, de jury vond het raar maar ze wisten meteen dat zij de juiste was.
  • Blake heeft een litteken of haar been.

Links

  • http://blake.remix-inc.org
  • http://www.blake-lively.nl/gallery