Wat zijn leuke cadeaus voor valentijnsdag

Inleiding

Het is bijna 14 februari, dat betekent Valentijnsdag! Valentijnsdag is de dag van de liefde. Het is de dag om je geheime liefde te verrassen met bijvoorbeeld een kaart of een cadeautje. Maar het is vooral de dag om je geliefde te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Sommige mensen vinden Valentijnsdag onzin, ze vinden het commercieel en een verplichting. Maar gelukkig zijn er ook veel mensen die iets speciaals willen doen met Valentijnsdag. Ze hebben bijvoorbeeld een romantische verrassing voor elkaar of geven elkaar leuke cadeaus. Ook zie je dat veel mensen op Valentijnsdag een weekendje weggaan of lekker uit eten gaan. Maar soms kan het nog best moeilijk zijn om je geliefde te verrassen op Valentijnsdag, zeker als je nog niet zo heel lang samen bent. Wat zijn leuke cadeaus voor Valentijnsdag?

Leuke cadeaus voor Valentijnsdag

Persoonlijk

Er is geen standaard Valentijnsdag cadeau te koop wat iedereen geweldig zal vinden. Wat je partner leuk vindt, dat is afhankelijk van zijn of haar smaak. Ook vinden mannen en vrouwen verschillende dingen leuk. Vrouwen zijn vaak wat romantischer aangelegd. Het klinkt misschien standaard, maar een bos rozen, een knuffel of een sieraad doen het goed bij de meeste vrouwen. Mannen zijn vaak wat praktischer ingericht, ze hebben liever een cadeau waar ze wat aan hebben.

Leuke Valentijnsdag cadeaus voor vrouwen

Iedere vrouw vindt het fijn om weg te zwijmelen bij een romantische verrassing of een leuk cadeau. Vaak hebben mannen het idee dat ze origineel moeten zijn, maar de meeste vrouwen geven daar juist niet om. Ze hebben liever iets liefs of iets waar ze wat aan hebben, dan iets origineels wat misschien toch een beetje tegenvalt. Leuke Valentijnsdagcadeaus voor vrouwen:

 • Bloemen
 • Kaart of brief met romantische zelfgeschreven tekst
 • Een lieve knuffelbeer
 • Een lekker geurtje
 • Een mooi sieraad
 • Leuke foto van jullie samen of een fotoboek met speciale momenten
 • Uit eten gaan in haar favoriete restaurant
 • Weekendje weg

Wanneer je dit allemaal iets te romantisch en te klef vindt, dan kan je het ook combineren. Koop iets romantisch en een cadeau waar ze echt wat aan heeft. Misschien heeft ze wel een cd of boek dat ze graag wilt hebben of spaart ze al weken voor dat ene kledingstuk.

Leuke Valentijnsdag cadeaus voor mannen

Mannen zijn over het algemeen minder romantisch dan vrouwen. Ze zitten niet te wachten op een kleffe brief of grote knuffelbeer. Je kan beter iets kopen waar je je partner echt een plezier mee doet en waar hij wat aan heeft.

 • Lekker luchtje
 • Een cd met zijn muzieksmaak
 • Spel voor zijn spelcomputer
 • Fles van zijn favoriete drank
 • Verras hem met mooie lingerie
 • Een dagje uit naar zijn keuze

Conclusie

Valentijnsdag is de dag van de liefde en romantiek. Eigenlijk gaat het er niet zozeer om wat je aan elkaar geeft, maar meer dat je laat zien wat je voor de ander voelt. Maar als je elkaar dan toch graag wilt verrassen met een uitje of een cadeau, zorg ervoor dat het dan iets is waar je de ander een plezier mee doet. Je kent zelf je partner het beste, dus je weet zelf wat zijn of haar smaak is. Maar over het algemeen kan je zeggen dat je de meeste vrouwen een plezier doet met een romantisch cadeau. Veel vrouwen houden ervan om weg te zwijmelen en ze vinden het lief dat hun partner moeite heeft gedaan om iets te kopen. Als je niet te klef wilt overkomen, dan kan je het ook combineren. Koop iets romantisch en iets waar ze wat aan heeft. De meeste mannen zitten niet echt te wachten op een romantisch cadeau. Je verrast een man meer met een cadeau waar hij veel gebruik van zal maken, denk bijvoorbeeld aan een goede cd, dvd of een spel. Natuurlijk mag je er wel een lieve kaart bij doen om het af te maken!
Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden