Hoe plaats je succesvol een surebet

Inleiding

Wedden op een voetbalwedstrijd en altijd winnen ongeacht de uitslag? Het kan door middel van het plaatsen van surebets. Een surebet is een weddenschap op een dusdanige manier ingezet dat je altijd winst hebt ongeacht de uitkomst van het evenement. Dit kan door arbitrage mogelijkheden bij online sportweddenschappen te benutten. Het is echter niet makkelijk om dit te doen. Verder is een surebet in theorie een garantie voor winst in de realiteit zit er wel risico aan. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je surebet plaats. Dit artikel is een introductie daarvoor en verwijst naar relevante pagina’s die meer informatie over het plaatsen van surebets kunnen leveren.

Surebets

Bookmakers en software

Voordat je begint met het plaatsen van een surebet moet je eerst weten welke bookmakers en hoeveel bookmakers je moet selecteren. Over het algemeen is tien bookmakers een mooi aantal. Een lijst met de ideale bookmakers voor surebets kan je hier vinden. Mocht je zelf bookmakers willen selecteren let dan op dat je niet alleen bookmakers neemt met een lage margin, maar dat ze ook betrouwbaar zijn. Check daarvoor reviewsite zoals top100bookmakers.com Daarnaast is het handig om gebruik te maken voor software om het vinden van de arbitrage mogelijkheden een stuk makkelijker te maken. Er is een hoop software variërend van gratis tot 130 per maand. Er zijn eigenlijk drie goede opties voor surebet software waarvoor je moet betalen. Dat zijn Rebelbetting, Oddstorm en Mathbet. Rebelbetting is het duurst, maar het meest betrouwbaar. Oddstorm levert als enige ook in-play surebets. Mathbet is ongeveer net zo goed als Rebelbetting maar een stuk goedkoper.

Extra factoren

Surebetten is meer dan alleen goede bookmakers vinden en arbitrage mogelijkheden benutten. Het is ook belangrijk dat je je bankroll goed beheert en dat je weet wat de beste manier is om bookmakers niet je account te laten sluiten. De meeste bookmakers zitten er namelijk niet op te wachten dat jij arbitrage mogelijkheden benut. Het is echter niet illegaal.

Eigen ervaring

Zelf heb ik een week lang actief surebets geplaatst en ben ik van €2000,- naar €2200 gegaan. Echter moet ik er wel bij vermelden dat het merendeel van dat geld kwam van vrijgespeelde bonussen van de bookmakers. Over het algemeen kan je ongeveer 10 procent rendement per maand verwachten. Hou er echter wel rekening mee dat het niet risico vrij is en dat het zeker geen makkelijk geld is. Je moet dit doen omdat je het leuk vind of omdat je met dusdanige grote bedragen kan spelen dat het de moeite waard wordt. Begin echter wel altijd klein, want de kans op fouten bij beginners is groot.

Conclusie

Surebetten is één van de meest winstgevende en betrouwbaarste manier om geld te verdienen met het plaatsen van online sportweddenschappen. Het is echter wel heel belangrijk om te weten wat je doet. Ken je bookmakers, manage je bankroll op de juiste manier en gebruik de juiste software voor het vinden van arbitrage mogelijkheden. Dit was slechts een introductie voor een surebet wedstrategie. Mocht je meer informatie willen neem dan eens een kijkje op surebetadvice.com.