Online goedkoop je parfum kopen

Inleiding

Veel mensen vinden het lekker om parfum op te doen. Met wat parfum op ruik je net wat lekkerder. Wanneer je er van houdt om parfum op te doen is het wel belangrijk dat je niet teveel parfum gebruikt. Teveel parfum staat de meeste mensen tegen, omdat het dan wel heel opvallend ruikt. Parfum ruikt het lekkerst wanneer het met mate opgespoten wordt. Een beetje in de nek en/of polsen is vaak genoeg om het juiste effect te bereiken. Er zijn veel verschillende soorten en merken parfums. Het is vaak erg persoonlijk wat iemand lekker vindt. Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete luchtje. Je hebt goedkope parfums, maar een merk parfum kost aardig wat geld. Je kan je parfum bij een drogist of parfumerie kopen, maar wanneer je online je parfum besteld kan dat veel geld besparen! Wat moet je allemaal weten over parfum? En waar kan je je parfum online bestellen?

Wat wil je weten over parfum

Je hebt veel verschillende soorten en merken parfums. Waren parfums vroeger vooral voor vrouwen, tegenwoordig heb je ook voor mannen heerlijke luchtjes. Veel bekende merken brengen een eigen parfum lijn uit. Dit geldt ook voor veel beroemde filmsterren en zanger(essen).

Bekende merken parfum

  • Chanel
  • Dior
  • Hugo Boss
  • Georgio Armani

Beroemde personen met een parfum lijn

  • Beyoncé
  • Christina Aguilera
  • Jennifer Aniston

Hoe kies je de parfum die bij je past

Het kan nog best moeilijk zijn om een parfum te kiezen die bij je past. Er zijn zoveel verschillende geurtjes. Wil je bijvoorbeeld een fris luchtje of juist zoet? De snelste manier om er achter te komen wat voor parfum je lekker vindt, is door verschillende luchtjes uit te proberen. In de winkel kan je vaak luchtjes uitproberen en ook worden er vaak gratis proefmonsters weggegeven. Doe niet teveel op en laat het even inwerken. Vind je het nog steeds moeilijk om te kiezen dan kan je hieronder de top tien van populairste mannen en vrouwenparfums lezen. Deze worden het meest verkocht, dus die moeten wel lekker ruiken!

Top 10 parfum voor mannen

Top 10 Parfum merk Parfum naam
1 Hugo Boss Boss Bottled
2 Giorgio Armani Acqua di Gio
3 Diesel Only the brave
4 Paco Rabanne One million
5 Giorgio Armani Armani Code
6 Davidoff Cool water
7 Jean-Paul Guiltier Le Male
8 Burberry Burberry Brit
9 Chanel Allure Homme
10 Dolce & Gabbana The One

Top 10 parfum voor vrouwen

Top 10 Parfum merk Parfum naam
1 Dior J'adore
2 Chanel Coco Mademoiselle
3 Cacharel Noa
4 Dolce & Gabbana Light Blue
5 Hugo Boss Femme
6 Ralph Lauren Romance
7 Estee Lauder Pleasures
8 Yves Saint Laurent Parisienne
9 Kenzo Kenzo amour
10 Lancaster Sunwater

Online goedkoop parfum kopen

Je kan parfum kopen omdat je het lekker voor je zelf vindt, maar om weg te geven is parfum ook een populair cadeautje. Het is alleen geen goedkoop cadeau! Je bent voor een lekker en bekend luchtje in de winkel al snel tussen de 40 en 60 euro kwijt. Dit is een hoop geld, gelukkig kan het goedkoper. Wanneer je je parfum via internet koopt, kan dit vaak veel geld schelen. Je kan kortingen krijgen tussen de tien en twintig procent!

Conclusie

Parfum is in principe voor iedereen geschikt. Iedereen houdt wel van een lekker luchtje! Veel bekende merken en bekende sterren hebben een parfumlijn uitgebracht. Het kan nog best moeilijk om een parfum te vinden die bij je past. Je komt er alleen achter wat je het lekkerst vindt door verschillende parfums uit te proberen. Je kan bijvoorbeeld een parfum kiezen uit de top tien van populairste geurtjes. Je kan veel geld besparen door online je parfum te kopen. Vergeleken met de winkel kan dit wel twintig procent schelen! Ideaal als je een favoriete parfum hebt of een geurtje cadeau wilt geven aan iemand!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden