Tips om de jukbeenderen te accentueren met make-up

Jukbeenderen benadrukken met make-up

Make-up is het beste en meest gebruike hulpmiddel om onze mooie kanten extra te benadrukken. Een veelgebruikte methode om er aantrekkelijker uit te zien, is het accentueren van de jukbeenderen. Hoge jukbeenderen zijn zeer vrouwelijk en aantrekkelijk. Zelfs wanneer je van jezelf geen duidelijke of hoge jukbeenderen hebt, kun je dit gemakkelijk faken met make-up. Met behulp van onderstaande tips kun je gemakkelijk en snel je jukbeenderen benadrukken binnen slechts enkele minuten. Zo kun je er iedere dag op je best uitzien!

Make-up tips om de jukbeenderen te accentueren

  1. De eerste stap is het creëren van de basis voor de verdere make-up. Breng daarom concealer en foundation aan. Gebruik een mooie olievrije foundation die niet al te dekkend is. Het luxe Franse merk Clarins heeft bijvoorbeeld uitstekende foundations die je een natuurlijke uitstraling geven.
  2. Kies nu twee soorten blush of bronzer in dezelfde tint. Zorg ervoor dat de kleuren wel dezelfde tint bevatten maar niet even donker zijn. Breng de meest lichte kleur aan op de jukbeenderen. Breng het aan bij de binnenkant van de jukbeenderen en veeg de blush diagonaal uit. Wees voorzichtig met deze kleur omdat hij niet te opvallend mag zijn. Het belangrijkste doel is om de blush goed te vermengen met je algehele look zodat de blush een subtiel effect geeft. Het is de bedoeling dat de blush op een schaduw lijkt in plaats van een lijn.
  3. Gebruik nu de donkerdere kleur blush om de meest prominente lijnen van je jukbeenderen te benadrukken. Breng deze heel precies aan op deze lijnen en. Zorg er echter wel voor dat je de donkerdere kleur blush goed vermengt met de lichtere kleur blush. Hierdoor creëer je mooie schaduwen en zal het lijken alsof je vanzelf hoge jukbeenderen hebt die mooi uitsteken.
  4. Nu is het tijd om de look mooi op te frissen. Gebruik hiervoor een highlighter of een speciale parelmoer blush. Veeg deze blush of highlighter mooi opwaarts uit over het bovenste gedeelte van de jukbeenderen. Met de combinatie van deze 3 producten creëer je de illusie van mooie hoge en uitstekende jukbeenderen.

Extra tips bij het benadrukken van de jukbeenderen

  • De combinatie van een bronzer en een mooie perzikkleurige of roze blush geeft een mooi jeugdig effect. Kies echter wel een bronzer die hooguit 1 à 2 tinten donkerder is dan de eigen huidskleur omdat je anders een onnatuurlijk effect krijgt. Bovendien vallen de jukbeenderen extra op wanneer je een bronzer gebruikt die slechts 1 tint donkerder is dan de eigen huidskleur.
  • Er zijn blushes te koop in crème- en poedervorm. Het doet er niet toe welke van deze twee je gebruikt, zolang de twee verschillende blushes maar goed met elkaar matchen. Je kunt zelfs één blush in poedervorm en één in crèmevorm gebruiken, zolang de kleurencombinatie maar klopt!
  • Er zijn tegenwoordig zelfs blushstiften te koop. Deze zijn in poedervorm en vloeibare vorm verkrijgbaar. Voor een beginner is het wellicht niet verstandig om voor deze vorm te kiezen, maar wanneer je de blush goed vervaagt kan het een mooi effect geven. Bovendien zijn deze blushstiften zeer gemakkelijk en efficiënt mee te nemen in een handtasje!

Link

Onderkin wegkrijgen met oefeningen en make-up

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden