Waar kan je leuke en betaalbare positiekleding kopen

Inleiding

Je zwangerschap is een tijd om van te genieten. Ook al hebben veel vrouwen last van allerlei vervelende kwaaltjes, ze stralen als nooit tevoren. Het idee dat er een kindje in je buik groeit is heel bijzonder. Je voelt je van binnen op en top zwanger, maar ook aan de buitenkant ga je het steeds duidelijker zien. Je buik wordt dikker en je borsten worden groter. Sommige vrouwen worden overal dikker, terwijl je bij andere vrouwen alleen het buikje ziet. Ook voor een zwangere vrouw is het uiterlijk erg belangrijk. Ze wilt er goed verzorgd uit blijven zien en kleren dragen die goed bij haar uiterlijk past. Kleding voor zwangere vrouwen heet positiekleding. Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Wat wil je allemaal weten over positiekleding en waar kan je leuke en betaalbare positiekleding kopen?

Wat is positiekleding

Vroeger was er eigenlijk weinig leuke kleding voor de zwangere vrouw. De gangbare mode waren wijde broeken en wijde truien. Hierdoor zag je helemaal niks van het figuur van de vrouw. Ook de dikke buik viel totaal niet op, terwijl een zwangerschap toch iets is om trots op te zijn. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg leuke kleding te vinden voor zwangere vrouwen. De positiekleding van nu is juist gericht op de zwangerschap. De meeste positiekleding leggen juist de nadruk op de buik en het decolleté. Hierdoor kan je je zwanger, maar toch vrouwelijk voelen. Ook wijde broeken zijn niet meer nodig. Zwangerschapsbroeken hebben aan de bovenkant een extra stuk elastische stof. Hierdoor kan je buik gewoon groeien en rekt de stof met je buik mee. Waar kan je leuke positiekleding kopen?

Waar kan je leuke positiekleding kopen?

BellyFashion.nl

BellyFashion is speciaal gericht op aanstaande mama's. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod van positiekleding. Je kan er de gangbare kleding kopen zoals broeken, truien, jurkjes en tops. Maar je kan er ook terecht voor pantys, badmode en lingerie. Kortom, alles wat je als vrouw nodig hebt kan je hier kopen. Een groot pluspunt van BellyFashion is dat ze positiekleding in allerlei maten hebben. Ze hebben kleding van maat 34 tot maat 56. Je kan hier dus ook prima terecht als je een maatje meer hebt.

Onlinepositiemode.nl

Leuke en betaalbare positiekleding kan je kopen op Onlinepositiemode.nl. Ze hebben alle normale kleding in zwangerschapsuitvoering, zoals broeken, truien, rokken en jurkjes. De site is erg overzichtelijk zodat je makkelijk kan zoeken tussen de verschillende kledingstukken. Behalve positiekleding kan je hier ook terecht voor baby verzorgingsproducten en borstvoeding producten.

Wehkamp

Bij Wehkamp kan je ongeveer alles krijgen wat er te koop is, zo ook positiekleding. Je zou het misschien niet verwachten, maar hun collectie is erg uitgebreid. Ze hebben onder andere positiekleding van C&A, Esprit, Miss Etam en Mama-licious. Hierdoor heb je genoeg keus en zit er altijd wel een kledingsstijl bij die bij je past.

Conclusie

Als zwangere vrouw wil je er op je best uitzien. De meeste vrouwen willen hun groeiende buik juist showen in plaats van verbergen. De positiekleding van nu is op dat idee ontworpen. De nadruk wordt gelegd op de buik. Het kan nog best moeilijk zijn om leuke positiekleding te vinden. De meeste kledingwinkels verkopen weinig tot geen positiekleding. Zelfs bij winkels als Prenatal is de collectie niet groot. Het voordeel is wel dat als je weinig keus hebt, dat je makkelijker kan kiezen. De winkels die hierboven staan beschreven hebben wel een uitgebreide collectie. Zo heb je alle keus bij het kopen van positiekleding!