Koopt u Kinderkleding Online

Kinderkleding online kopen

Onlinekinderkleding.jpg

Tegenwoordig shoppen we allemaal wel eens online en kinderkleding en babykleding kopen neemt een steeds grotere vlucht. Het online winkelen in zijn totaliteit heeft ten opzichte van 2008 in de 1ste helft van 2009 wederom een groei gerealiseerd van 20% tot 25%. Online winkelen is eenvoudig en snel en past daardoor goed in ons drukke bestaan. Zeker voor de moeders die nog even snel tussendoor willen shoppen voor leuke kinderkleding of babykleding. Verder krijgen de webwinkels een beter keurmerk, dat geeft vertrouwen en dat maakt het makkelijker om online kinderkleding of babykleding te kopen.

Online kopen stijgt ook in 2009

Ook in 2009 laat het online kopen weer een omzetverhoging zien van 20% tot 25% in de eerste helft van dit jaar. Dit is medegedeeld door directeur Wijnand Jongen van thuiswinkel.org tegen Brabants Dagblad. Ook in 2008 was er een stijgende omzet met 24%. Hier kan wel uit opgemaakt worden dat de recessie geen invloed heeft op de webwinkels online. Wel is het zo dat deze groeicijfers afgeleidt zijn van de verzamelde omzet. Het kan zo zijn dat bepaalde webwinkels minder hebben omgezet of een veel lagere omzetstijging hebben gerealiseerd. Met name de professionaliteit van de webwinkels is de laatste jaren gegroeid. Dit geeft een vertrouwen bij de consument en de ene consument die daar aan gewend is haalt een vriendin of buurvrouw over. Op deze manier krijg je natuurlijk met de jaren een steeds hogere groei.

Waarom?

Waarom kinderkleding online bestellen?

 1. Veel klanten zijn tevreden met hun laatste aankoop
 2. Vanwege de financiële crisis is de prijs een belangrijke rol want die schijnt online lager te liggen, maar dit gaat niet altijd op.
 3. Online kun je prijsvergelijkingen maken bij online shops
 4. Verder is het gemakkelijk want je bestelling valt enkele dagen later op de deurmat
 5. De kinderen kunnen meekijken of bestellen zelf online als de vader of moeder het heeft goedgekeurd
 6. Je kunt vrij snel de nieuwe collectie kinderkleding of babykleding bewonderen en op tijd kopen voordat het is uitverkocht
 7. Als die leuke winterjas is uitverkocht kun je vrij snel verder shoppen en deze bij een andere webwinkel bestellen
 8. Ook merk kinderkleding is tegenwoordig goed vertegenwoordig online
 9. Met 3 kinderen kun je beter op een woensdag middag een leuke activiteit gaan bedenken i.p.v. te gaan winkel. Dat kun je 's avonds mooi online doen

Prijsbewust?

Maar dat het online kopen een steeds grotere vlucht neemt is wel duidelijk als je naar de cijfers kijkt van 2008 en 2009. Veel mensen zijn van mening dat de prijzen online goedkoper zijn, maar dit is niet altijd waar. Een gewone winkel die zijn merk kinderkleding van het huidige seizoen ook online aanbiedt moet zich aan de prijzen houden die zijn afgesproken met de distributeur. Daarbij gaat het vaak niet om de prijzen. Met name het vertrouwen en het gemak van online kopen vindt de huidige consument prettig. De kinderen kunnen online meekijken met het uitzoeken van kinderkleding of doen het zelf. En als het niet goed is stuur je de kinderkleding gewoon weer retour. Het gemakt dient de mensen en als een bepaalde webwinkel uitverkoop heeft dan kijk je natuurlijk even mee.

Kinderkleding merken

Welke kinderkleding merken worden online het meeste gekocht. We zetten deze op een rijtje;

 1. Name It
 2. Kinderkleding Vingino
 3. Jottum
 4. Oilily
 5. Carbone
 6. Retour
 7. Eager Beaver
 8. Replay
 9. Cakewalk kinderkleding
 10. Diesel kinderkleding
 11. Cars
 12. CKS kinderkleding
 13. Kinderkleding Ragazzi
 14. GAPS kinderkleding
 15. Doerak kinderkleding
 16. Imps en Elfs kinderkleding
 17. Desiqual kinderkleding

Links

Little Stylist, customize je eigen meisjes kleding

Lees ook