Kleine schoenmaat

Kleine schoenmaat?

Maak je maar geen zorgen, je bent niet de enige! Veel vrouwen boven de 18 hebben last van kleine voeten. Dat je smacht naar die mooie pumps in de Glamour® of in de etalage van de Tango®, maar dat je ze toch niet past omdat je maat 34/35 hebt. Allemaal heel jammer, maar je moet het nou eenmaal doen met je lichaam.

En kleine voeten zijn helemaal niet erg hoor! Ze zijn hartstikke schattig en lief, en met dichte schoenen kun je maat 36 zo aan. Daarbij, als je zo kijkt in de Sascha® of in een andere winkel zie je dat ze heel veel hoge hakken verkopen die dicht zijn. Die lijken op Nike schoenen met daar onder een hak. Wat een geweldige uitvinding!

We kunnen er niks aan doen, ze zijn lief om naar te kijken maar vervelend als het gaat om de schoenmaat. Gelukkig bestaat Google® en zoek je even op 'Schoenen maat 34' of 'Schoenen maat 35' (meer resultaten over schoenen maat 34) en dan heb je ineens heel veel hits. Je zal natuurlijk wel even moeten zoeken, maar als je er echt naar verlangt vind je het altijd wel! Ooh en kijk niet alleen maar naar online shops in Nederland, maar ook in Engeland, België, Australië en etc. Het zal wel iets duurder zijn en dan ook nog die verzendkosten maar dan heb je wel wat!

Wat een goeie tip kan zijn is: ga naar Amsterdam. Daar vind je de meeste spullen wel en dus ook wel schoenen in de maat 34/35. En natuurlijk ook hier, het is even zoeken en het zou je misschien wel een zak centje kunnen kosten maar je zal waarschijnlijk wel waar voor je geld krijgen. Dan heb je misschien wel de pumps van je dromen in jou handen! Zou dat geen fijn gevoel zijn?

Nog een goeie tip is dat je (als je van reizen houd) ook kunt kijken in de Aziatische landen waar alle mensen van zichzelf al klein zijn en kleine voeten hebben. Daar zijn genoeg winkels waar mensen ook hun 'perfecte' schoenen vinden. En dan spreek ik uit eigen ervaring, in Indonesië kan ik ook de juiste schoenen vinden met de juiste maten en nog lekker eten ook! Gewoon de juiste steden afgaan, genieten van het vele geld dat je krijgt in ruil voor de euro, de cultuur, de mensen, het buitenlucht en natuurlijk ...de winkels!

Maar wees gewoon blij dat je zo'n kleine schoenmaat hebt, je bent namelijk uniek! Maten zoals 37 en 40 zie je overal en die zijn meestal zo saai! Maar kleine maten komen bijna nergens meer voor. Ze zijn nog steeds leuker dan die grote voeten van andere mensen. En hee, schoenen, sandalen, ballerina's (van de kinderafdeling) en laarzen heb je ook nog, dus uitgekeken zul je ook niet raken. Die zijn ook nog altijd hartstikke leuk, het is geen ramp maar het zou veel leuker zijn als er voor alle maten gewoon schoenen zijn zodat mensen met kleine voeten (zoals wij) ook schoenen kunnen kopen. Ik wens iedereen veel succes met het zoeken, en als je wat leuks vind moet je de kans grijpen!