Waar vallen mannen op

Inleiding

Als je aan een vrouw vraagt waar mannen op vallen, krijg je waarschijnlijk als antwoord blond haar, slank figuur met grote borsten en een lekkere kont. Het liefst een jong grietje die heel de dag zin heeft.  Ook moet ze niet te lastig zijn, het liefst een beetje dom (vooral niet slimmer dan de man) en een goede huisvrouw zijn. Maar klopt dit beeld nog wel? In de loop der jaren zijn er meerdere onderzoeken gedaan naar wat een man nou aantrekkelijk vindt en op wat voor karakter de mannen nou interessant vinden. Kortom, waar vallen mannen op?

Uiterlijk

Iedere man is uiteraard anders en ze hebben ook allemaal hun eigen smaak, maar toch zijn er bepaalde uiterlijke kenmerken waar het grootste deel van de mannen op zou vallen. Wat vinden mannen aantrekkelijk bij een vrouw?

Het figuur. Het is man eigen, het checken van het figuur van een vrouw. Er wordt vooral naar de borsten en de billen gekeken, deze twee punten zijn voor een man erg belangrijk. Borsten mogen goed gevuld zijn, maar het liefst wel puur natuur. De billen mogen best rond zijn, als ze ook maar strak zijn. Verder vallen de meeste mannen niet op hele slanke vrouwen (die missen bepaalde rondingen), maar ook niet op stevige of dikke vrouwen. Een maatje 38 is het meest in trek.

Het gezicht. Na het keuren van het lichaam kijken de meeste mannen naar het gezicht van een vrouw. Vooral grote, sprekende ogen, het liefst blauw, vinden mannen erg mooi. Verder vallen mannen op een mooie lach. Mannen vinden het belangrijk dat een vrouw er verzorgd uitziet. Make-up mag, maar het hoeft niet overdreven te worden. Een dikke laag poeder is niet iets waar mannen op vallen.

De haren. Het cliché klopt wat het haar betreft. De meeste mannen vallen op vrouwen met lang, blond haar. Buiten dat ze het gewoon mooi vinden, zit er ook een stukje psychologie achter. Blonde vrouwen zouden uitstralen dat ze makkelijk in bed te krijgen zijn.

De kleren. Voor mannen is het niet zo belangrijk wat een vrouw aantrekt. Als het er maar sexy en goed uitziet.

Het karakter

Vroeger was het belangrijk voor een man dat een vrouw afhankelijk van hem was en tegen hem op keek. Tegenwoordig vinden mannen dit niet meer interessant. Ze vallen meer op een vrouw die zelfstandig is.

Een eigen leven hebben. Aangezien mannen erg gehecht zijn aan hun eigen leven, verwachten ze dit ook van een vrouw. Ze willen zelf hun gang kunnen gaan en bijvoorbeeld met vrienden afspreken, zonder dat ze daar gezeur over krijgen. Een vrouw met een eigen leven laat zien dat ze niet afhankelijk is en niet aan de man vastplakt. Een zelfstandige vrouw geeft een man een gevoel van vrijheid. Natuurlijk moet ze ook weer niet te zelfstandig zijn, mannen willen zich wel graag een echte man voelen.

Intelligentie. De meeste mannen vallen op vrouwen die intelligent zijn en wat van de wereld afweten. Domme vrouwen zijn grote afknappers. Een man vindt het fijn om ergens over te kunnen praten en wilt geen vrouw die niks snapt.

Lief en sociaal. Mannen willen graag een vrouw die lief voor ze is. Maar net zo belangrijk is dat ze ook aardig voor zijn vrienden en familie is. Een man wil graag goed voor de dag komen met een vrouw.

Conclusie

Het is per man verschillend wat ze leuk vinden, maar over het algemeen is hierboven de ideale vrouw voor veel mannen beschreven. Toch betekent het niet dat als een vrouw hier niet aan voldoet er geen mannen op zouden kunnen vallen (gelukkig niet). Vooral het karakter is breed, het klikt of het klikt niet. Maar als je er als vrouw uitziet zoals hierboven beschreven moet je de mannen waarschijnlijk van je af slaan.
Reacties (5)

Reageer
Thee reageerde 8 jaar geleden
13 Apr 22:14
Wat ik begrijp is dat jonge vrouwen - die nog vruchtbaar zijn door de man onbewust als aantrekkelijker wordt gezien- en een zandloper figuur ook onbewust dat affect heeft op de man. Mannen zijn zich onbewust van hun drang naar voortplanting en een vrouw met een platte buik geeft hun - onbewust- het idee - die kan ik bevruchten!
Ook van blond haar of welke kleur dan ook - lees ik in onderzoeken niet terug.
Grote borsten wel - heel vroeger liepen de mensen gebogen, en was de achterkant belangrijk!
Nu is het de borst - ook weer niet te groot! Evolutie en aantrekkingskracht- de man wil van grote afstand gelijk de vrouw eruit kunnen halen - vrouwelijke vormen strekken aan. en de kleur rood en krullen en nog een aantal punten zoals lippen . Het gaat onbewust en uit wetenschappelijk onderzoek - de huidige media enz. Heeft een grote invloed hierop en zeker ook zorgt dat voor onbewust conditionering - dus mannen ga voor vrouwelijke energie en minder voor uiterlijk - een vrouw die in deze tijd bij jou energie past , dat is de werkelijke vrouw waarbij je gelukkig bent- vaak klopt het gehele plaatje bij deze tijd en jou en haar voortgang en is voor harmonie en groei in ( wat deze tijd vraagt) samen en warmte gezonder! Meer op de energie en daarin gemiddeld geheel ! Wel schoon en gezond eten en vrolijk optimistisch zijn meer van belang - taken verdelen samen dragen ! Geeft rust en vrijheid
Jongen van 19 reageerde 9 jaar geleden
12 Apr 11:08
Afknapper: Meiden die heel vaak een foto van zichzelf maken en dat dan op facebook zet, meiden die roken/drinken (alcohol dus) Meiden die meelopers zijn. enz, zo zijn er vast nog wel meer. Geef mij maar een meisje dat een beetje verlegen is, voor zichzelf op durft te komen en weet wat ze doet.
Ik reageerde 9 jaar geleden
13 Jan 09:45
Maar onder tussen wel je haar blonderen , zou verboden moeten worden
Johara reageerde 9 jaar geleden
24 Nov 16:29
Ik denk dat elk soort ras en of cultuur van vrouw met wat voor haarsoort dan ook aantrekkelijk kan zijn .. maar sommige mannen gaan op het makkelijkste af en kijken niet verder.. dat is eigenlijk erg jammer voor ze
Blondie reageerde 9 jaar geleden
18 Oct 23:28
Grappig dat je denkt dat blonde vrouwen uitstralen dat ze makkelijk in bed te krijgen zijn:D Heeft meer met evolutie te maken, maargoed...kan er wel om lachen:)