Hoe versier je een knappe vrouw

Inleiding

Veel mannen hebben het idee dat een echt knappe vrouw eigenlijk onbereikbaar is. Bij een knappe vrouw wordt gedacht aan iemand met een knap gezicht, mooi haar en een goed figuur. Er zijn genoeg vrouwen die er leuk uitzien, maar hele knappe vrouwen kom je niet bij bosjes tegen. De meeste mannen hebben het idee dat ze een knappe vrouw nooit kunnen versieren. Zo'n hele knappe vrouw is alleen weggelegd voor mannen met veel geld of mannen die zelf de looks mee hebben. Toch zijn er echt wel knappe vrouwen die een gewone en lieve man willen en die niet perse op geld of het uiterlijk vallen. Hoe kan je een knappe vrouw versieren?

Hoe versier je een knappe vrouw

Je uiterlijk

Ook heb je niet het uiterlijk van een sportman, toch kan je wel je best doen om er zo goed mogelijk uit te zijn. De meeste knappe vrouwen besteden zelf veel tijd aan hun uiterlijk en ze willen graag een man die er ook verzorgd uitziet. Sowieso valt er bijna geen enkele vrouw op een slonzige man. Koop leuke kleren, neem een kapsel wat bij je past en zorg dat je er fris uitziet. Op die manier zorg je er voor dat een knappe vrouw tenminste niet met afkeer naar je kijkt. Je hebt haar nog lang niet versierd, maar je bent ook niet bij voorbaat afgekeurd.

In contact komen

Om een knappe vrouw te versieren is het belangrijk om met haar in contact te komen. Ze zal niet uit zichzelf naar jou toekomen, want ze kan iedereen in haar omgeving wel krijgen. Je zal dus zelf contact moeten leggen. Laat het niet teveel opvallen dat je haar eigenlijk wilt versieren, maar wees gewoon aardig en  geinteresseerd. Het is ideaal als je bevriend bent met vrienden van de knappe vrouw. Je komt dan makkelijk met haar in contact. Is dit niet het geval en moet je het echt zelf doen. Zoek haar dan op en maak een leuk praatje zonder dat je gelijk laat merken dat je meer wilt.

Waardeer haar om wie ze is

Je wilt een knappe vrouw eigenlijk versieren omdat ze er zo goed uitziet, maar let ook eens op haar karakter. Misschien is ze wel harstikke leuk of juist onzeker omdat iedereen alleen naar haar uiterlijk kijkt. Om een knappe vrouw te versieren moet je verder kijken dan alleen haar uiterlijk. Knappe vrouwen vinden het fijn als een man echt intresse toont in de persoon die ze is. Alle mannen die alleen naar het uiterlijk kijken kent ze nou wel.

Jullie band

Als jullie een band hebben opgebouwd, is het tijd voor de volgende stap. Ze vindt het fijn om met je om te gaan, anders zouden jullie geen band hebben. Je kan haar nu mee uit vragen. Misschien wilt ze alleen vrienden blijven, maar misschien ontdekt ze dat ze jou ook heel bijzonder vindt en wilt ze graag met je uit. Wanneer jullie met elkaar uit gaan of misschien zelfs al wat hebben, ga niet lopen opscheppen over wat voor knappe vriendin je hebt, maar vooral dat ze erg lief en leuk is.

Conclusie

Het is echt niet onmogelijk om een knappe vrouw te versieren. Er zijn genoeg knappe vrouwen die gewoon een leuke en lieve man willen en die echt geen onmogelijke eisen stellen. Wanneer je een knappe vrouw aan de haak hebt geslagen, wees hier dan blij mee en blijf je als die leuke en lieve man gedragen. Ga niet onzeker of jaloers doen, ze heeft niet voor niks voor jou gekozen!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden