Waar knappen mannen op af

Inleiding

Er wordt wel eens gezegd dat mannen niet erg kieskeurig zijn. Een vrouw moet er een beetje aantrekkelijk uitzien en vooral lief zijn. Maar er zijn ook genoeg vrouwen waar mannen op af knappen. Dit kan bijvoorbeeld op het uiterlijk zijn, maar ook het karakter kan hier een rol bij spelen. Wanneer je als vrouw op zoek bent naar een man, dan is het belangrijk om te weten wat mannen nou belangrijk vinden in een vrouw. Maar het is misschien wel net zo belangrijk om te weten wat mannen juist afknappers vinden. Misschien herken je jezelf er in en kan je er niks aan doen, maar bijna alles valt te verbeteren. Waar knappen mannen nou het meest op af bij een vrouw?

Afknappers voor mannen

Onverzorgde vrouwen

Omdat het uiterlijk toch het eerste is wat je ziet, word je het eerst beoordeeld op je uiterlijk. De ene vrouw is knapper dan de andere vrouw, maar met de juiste make-up, kleding en verzorging kan iedere vrouw er verzorgd uitzien. Mannen knappen enorm af op onverzorgde vrouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrouwen met vet haar, vormloze kleding en vieze nagels. Maar mannen houden ook niet van stinkende vrouwen, dit kan uit de mond zijn, maar ook in het algemeen. Kortom, het is als vrouw belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Een extra douche op zijn tijd is alleen maar lekker en het kan een tip zijn om aan bekende advies te vragen over kleding, make-up en het haar.

Behaarde vrouwen

Ook een enorme afknapper voor mannen: een behaarde vrouw. Het is toch mode dat een vrouw mooi glad hoort te zijn. Een man zal schrikken van een vrouw met harige benen en oksels. Dit hoort eigenlijk ook bij verzorging, maar behaarde vrouwen komen meer voor dan je denkt. Een vrouw met een snor is wel de grootste afknapper onder de behaarde vrouwen. Het tegenovergestelde hiervan is de vrouw met kort haar. Bij sommige vrouwen staat een kort kapsel erg goed, maar op een soort tondeuse kapsel knappen de meeste mannen af.

Domme vrouwen

Wat het uiterlijk betreft zijn er een aantal zaken waar mannen op af knappen, maar ook het bij het karakter kunnen er afknappers zijn. De meeste mannen vinden een domme vrouw een grote afknapper. Iemand kan nog zo aantrekkelijk zijn, wanneer er niks zinnigs uitkomt, dan zijn de meeste mannen er snel op uit gekeken. Wanneer een man wat verteld, dan willen ze graag een vrouw die hen begrijpt en zelf ook wat interessants te vertellen heeft.

Afknappers bij een date

Sommige vrouwen komen op het eerste gezicht erg leuk over, er zijn geen afknappers te ontdekken. Toch kunnen vrouwen het tijdens hun eerste date erg verpesten bij een man. Zo knappen mannen er op af als er alleen maar over de ex wordt gepraat, maar ook aan dom gegiechel kan een man zich erg storen. Een andere afknapper is een vrouw die zware shag rookt of het gelijk op een drinken zet.

Conclusie

Er zijn een aantal dingen waar de meeste mannen erg op afknappen bij een vrouw. De belangrijkste punten hiervan zijn onverzorgde en behaarde vrouwen. Het is niet vrouwelijk en het komt dus ook niet aantrekkelijk over. Verder willen de meeste mannen graag wel een vrouw met een beetje inhoud. Ook knappen mannen af op vrouwen die het voornamelijk over hun ex hebben. Wanneer je een vrijgezelle vrouw bent en je bent op zoek naar een man, lees bovenstaande dan goed door om te weten wat je vooral niet moet doen!
Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden