Waar kan je de mooiste vakantiehuizen boeken

Inleiding

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun vakantie in een vakantiehuis te verblijven. Een vakantiehuis is ideaal als je privacy en luxe wilt. Ook heb je gewoon de ruimte om te leven. In een hotel heb je weinig privacy plus er is niet veel te doen op je kamer. Maar ook niet iedereen heeft zin om te kamperen, er komt toch wat meer werk bijkijken en met slecht weer heb je het slecht naar je zin in een tentje of caravan. Een vakantiehuis is een mooie tussenweg. Je hebt ook allerlei mogelijkheden, je kan kiezen voor een klein vakantiehuisje, maar het is ook mogelijk om met een hele groep in één huis te zitten. Ook kan je het zo luxe maken als je zelf wilt, sommige vakantiehuizen hebben zelfs een privézwembad! Er zijn verschillende aanbieders van vakantiehuizen. Sommige zijn gespecialiseerd in Nederland, terwijl je bij anderen een vakantiehuis kan boeken in heel Europa. Waar kan je de mooiste vakantiehuizen boeken?

Waar kan je de mooiste vakantiehuizen boeken?

Vakantiekoorts

Vakantiekoorts is de site als je een vakantiehuis wilt boeken. Ze hebben namelijk een zeer ruim aanbod, ze hebben maar liefst meer dan 60.000 vakantiehuizen in hun bestand. Je zou toch zeggen dat er op die manier altijd een vakantiehuis naar jouw wensen tussen moet zitten. Vakantiekoorts is vooral gericht op vakantiehuizen in Nederland en Europa, maar ze bieden ook vakantiehuizen in de USA aan. Het makkelijke aan vakantiekoorts is dat je heel makkelijk huizen kan selecteren, je kan bijvoorbeeld zoeken op:

 • Luxe vakantiehuizen
 • Wintersport
 • Zon en strand
 • Golfbanen

Op die manier krijg je een handig overzicht van vakantiehuizen die bij jouw wensen passen. Een tip is om eens bij de Last Minute aanbiedingen te kijken. Vaak staan hier interessante aanbiedingen bij voor een mooie prijs.

Belvilla

Belvilla heeft een ruim assortiment aan vakantiehuizen. Ze hebben niet alleen vakantiehuizen in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. Even ruim gezegd hebben ze meer dan 20.000 vakantiehuizen te huur in 19 landen. De landen waar ze de meeste vakantiehuizen aanbieden zijn:

 • Nederland
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Oostenrijk
 • België
 • Spanje

Je kan op Belvilla heel makkelijk zoeken naar het soort vakantiehuis dat je wilt. Wat voor type vakantiehuis wil je bijvoorbeeld? Je hebt de mogelijkheid van een appartement voor twee personen tot een kasteel die plaats biedt aan meer dan 50 personen. Verder is het ook niet geheel onbelangrijk dat je makkelijk kan zien wat er allemaal te doen is bij de verschillende vakantiehuizen. Ligt het vakantiehuis bijvoorbeeld dicht bij het centrum of bij het strand? Wil je graag een lekkere vakantie in een vakantiehuis in Europa, dan zit je bij Belvilla goed.

Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel vakantiehuizen heeft zich vooral gespecialiseerd in vakantiehuizen in:

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Italië
 • Tsjechië
 • Kroatië

Dit zijn vooral de landen waar je naartoe gaat voor het aangename weer. Verder is er een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen. Veel vakantiehuizen hebben een eigen privé zwembad, dit maakt natuurlijk dat je optimaal kan genieten. Een voordeel van de site van Topic Travel Vakantiehuizen is dat je kan zoeken op thema's. Denk hierbij bijvoorbeeld zee en strand, vijfsterren vakantiehuizen en cultureel en historisch. Op die manier kan je altijd een vakantiehuis naar je zin vinden in een omgeving die bij jouw vakantie idee past.

Aanzee

Aanzee richt zich op vakantiehuizen in Nederland en dan met name op vakantiehuizen aan de kust. In Nederland is het altijd maar afwachten wat het weer doet, dus veel mensen kiezen voor een vakantiehuis in plaats van een kampeervakantie. Aanzee biedt ook veel huizen van particulieren aan, dit heeft als voordeel dat je ze meestal voor een goede prijs kan huren en dat je een huisje hebt met een persoonlijke sfeer. Kortom, Aanzee is de moeite waard als je graag een vakantiehuis aan de kust wilt boeken.

Conclusie

Er zijn verschillende aanbieders van vakantiehuizen. Vakantiekoorts en Belvilla richten zich op alle vakantiehuizen in het algemeen. Je kan bij hen terecht voor vakantiehuizen in (bijna) alle Europese landen. Ook heb je ruim de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen. Topic Travel Vakantiehuizen heeft zich vooral op een aantal landen gericht, ook onderscheiden ze zich door een ruim aanbod van vooral luxere vakantiehuizen. Aanzee richt zich op vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. Ideaal voor mensen die niet willen kamperen en toch graag een fijne vakantie aan de kust willen hebben.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden