Hoe boek ik een goedkope vakantie op internet

Wat is het verschil tussen Prijsvrij.nl en andere vakantie en hotelaanbieders?

Op Prijsvrij.nl hebben vakanties en hotels geen vaste, hoge prijzen. In tegenstelling tot 'gewone' reis- en hotelaanbieders, bepaal jij zelf de prijs die je voor een boeking wilt betalen. Zo kun je optimaal genieten van je vakantie en scheelt het ook nog eens flink in de portemonnee.

Hoe werkt Prijsvrij.nl?

Het gebruik van Prijsvrij.nl is bijzonder eenvoudig. Kies eerst de vakantiebestemming of stad waar je heen wil. Bepaal vervolgens de reisduur van je verblijf en het aantal personen. Daarna kan je de prijs invullen die jij wilt betalen en het onderhandelen begint! Je hoort vrijwel meteen of je een deal hebt voor een waanzinnig lage prijs met voordeel dat kan oplopen tot wel 50%! Kortom, met Prijsvrij.nl kun je genieten van dezelfde vakantie maar voor een bedrag ver onder de richtprijs.

Waarom krijg ik hoge kortingen voor een boeking via Prijsvrij.nl?

In veel gevallen raken hotelkamers, vliegtuigstoelen of vakantieappartementen niet volgeboekt. Dan zijn reisaanbieders en hotelketens bereid om forse kortingen te geven op niet verkochte reizen of kamers. Door deze kortingen anoniem te geven via Prijsvrij.nl, ondervindt het imago van een aanbieder geen schade. Je ziet dus pas in welk hotel je zit of bij welke touroperator je hebt geboekt als je de betaling hebt afgerond. Uiteindelijk ontstaat er een win-winsituatie. Jij bespaart een hoop geld door een voordelige deal te sluiten en de aanbieders krijgen alsnog hun lege plekken gevuld. Jouw besparing kan oplopen tot wel 50% op hotelkamers en 30% op vakanties!

Wat is het verschil tussen Vakanties en Hotels?

‘Vakanties’ zijn meerdaagse arrangementen in resorts, appartementen en hotels. Je boekt als het ware een pakket naar wens, waar vervoer (vliegtuig, bus), verblijf en eventuele maaltijden bij inbegrepen is. In sommige gevallen kan het ook gaan om een vakantie met eigen vervoer. Een vakantiearrangement wordt aangeboden door een erkende touroperator. Op Prijsvrij.nl kun je middels een zoekopdracht een lijst met accommodaties en bijbehorende informatie opvragen. Wanneer je hieruit een keuze hebt gemaakt, noem je jouw prijs. Je krijgt vervolgens meteen te horen of je een deal hebt en welke touroperator de vakantie uitvoert.

‘Hotels’ staat voor hotelkamer boekingen. Je zult bij deze boekingsvorm dus zelf voor vervoer moeten zorgen. Ook bij hotels geldt dezelfde werkwijze en zoekcriteria. In je zoekopdracht geef je onder meer aan in welk(e) stadsgebied(en) je wilt verblijven en met welk comfortniveau (sterren). Je noemt vervolgens je prijs en Prijsvrij.nl probeert een superdeal te regelen bij een hotel dat voldoet aan jouw criteria. Wanneer de deal rond is zie je meteen in welk hotel je verblijft.

Tips bij het boeken van een hotel of vakantie via Prijsvrij.nl

Gegevens bij de hand:

Houd al je gegevens bij de hand! Want voordat je gaat onderhandelen moet je alles invullen om te kunnen horen of je bod is geaccepteerd. Zodra je bod is geaccepteerd heb je dus meteen je vakantie of hotelarrangement geboekt. Daarna hoef je alleen nog maar te betalen.

Persoonlijk overzicht:

Als je een account hebt aangemaakt en een bod hebt gedaan op een vakantie dan kan je door in te loggen eenvoudig een overzicht zien van je biedingen. Al je biedingen staan hier overzichtelijk op een rij.

Links:

www.prijsvrij.nl