Voordelige goederenopslag

Goederenopslag de oplossing bij verhuizing of verbouwing

Goederenopslag is een goede tijdelijke oplossing bij ruimtegebrek. Goederen wil je soms tijdelijk ergens opslaan. Bijvoorbeeld als er sprake is van een verhuizing, of een verbouwing. Veel mensen kiezen ervoor om hun spullen op te ruimen bij verhuizing. Van sommige spullen echter, is het moeilijk afstand te doen.

De oplossing is dan om tijdelijk je spullen op te slaan. Een goederenopslagbedrijf biedt units te huur aan waarin u uw spullen veilig kunt opslaan. De units zijn goed afgesloten en staan in ruimtes die verwarmd zijn.

Opslag van uw goederen is ook handig bij spullen die seizoensgebonden zijn: zoals spullen die nodig zijn voor watersport of wintersport. Uw goederen kunnen opgeslagen worden bij een goederenopslag, maar u kunt ook een box voor uw woning laten plaatsen. Daar kunt u de box inruimen en naar de goederenstalling laten brengen.

In dit artikel vindt u informatie over goederenopslag bedrijven en hun werkwijze. Zo kunt u een goede keuze kunt maken. Vrijwel alle opslagunits zijn bewaakt, brandveilig en weersbestendig. Tevens staan de units in een verwarmde en geventileerde ruimte.

Bedrijven voor goederenopslag

City Box

Goederenopslagbedrijf sinds 1998. City box heeft unit is 54 verschillende maten, vanaf 1m3. Overstappen naar een andere maat box is gratis. Dit bedrijf verzorgt de verhuizing. De verwarmde units zijn goed beveiligd tegen inbraak, weersbestendig en brandveilig. De opslag van uw spullen is zeer veilig en goed geregeld. Zij bieden een inboedel- en calamiteitenverzekering.

  • De kosten: eenmalig voor de sleutel, eenmalige borgsom ter hoogte van een maand huur, u betaalt per maand en een maand vooruit zonder BTW

Extrabox Self Storage

Dit goederenopslagbedrijf bestaat sinds 2004 en groeit enorm. Heeft vestigingen door heel het land. De service is zeer goed, zo worden goederen bij u opgehaald en naar de goederenopslag gebracht. Eerst bepaalt u hoeveel ruimte u nodig heeft voor de opslag. Extrabox Self Storage met een ruimteplanner. Uw spullen zijn warm, veilig opgeslagen in een bewaakte, geventileerde ruimte.

  • De kosten: vanaf 8 euro per maand huurt u een oplagunit. U kunt een opslagunit huren in diverse formaten, voor een lange periode vanaf 3 maanden waarbij u een flinke korting krijgt. Maar ook voor een kortere periode waarbij u per maand betaald.

All safe goederenopslag

Ook bij All Safe staan uw goederen veilig en schoon opgeslagen. Het opslagbedrijf heeft vestigingen door heel Nederland, en biedt veel extra service. Zo hebben zij behalve opslagunits: noppenfolie en tape, verhuizdozen, boekendozen en garderobeboxen. Tevens een huurbus of aanhanger voor het brengen van uw spullen. En zelfs een verhuiskaartenservice. Opslagruimte is te huur vanaf 1m2. Uw spullen staan droog, verwarmd en onder cameratoezicht

  • De kosten: vanaf 6 euro per maand

Shurgard

Stalling en tijdelijke opslag van uw spullen onder camerabewaking. Toegang tot de spullen heeft u middels een speciale toegangscode. Opslagruimte is al te huur voor een week. Ook dit opslagbedrijf biedt extra service in de vorm van verpakkingsmateriaal en verhuismateriaal.

  • De kosten: aan de hand van een online calculator die de benodigde opslagruimte berekend, krijgt u een prijsopgave. Verder betaalt u borg, verzekering, administratiekosten en het slot. Prijzen zijn BTW vrij.

Opslagruimte voor uw spullen is betaalbaar en veilig

Goederenopslag voor uw spullen is dus een betaalbare en goede oplossing. Uw goederen zijn veilig in opslagunits vanwege camerabewaking, warmte van de ruimte, brandveiligheid en weersbestendigheid. De hoeveelheid spullen hoeft niet groot te zijn om gebruik te maken van goederenopslag, units zijn er in veel maten en al vanaf 1m2.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden