Wat is Self Storage

Opslag van uw inboedel

Ruimte wordt steeds een groter probleem. Het is erg zonde als je de zolder moet gebruiken als opslagplaats, terwijl je deze goed kunt gebruiken als extra slaapkamer. Of als speelruimte voor de kinderen. Maar waar laat je dan je spullen. Verkopen op de rommelmarkt wil je niet omdat veel spullen natuurlijk een emotionele waarde hebben. De oplossing hiervoor is Self Storage Venlo. Deze self storage is gevestigd bij De Kievit Verhuizingen in Venlo. Het voordeel hiervan is dat er altijd hulpmiddelen aanwezig zijn. De Self Storage is ontworpen door verhuizers met een jarenlange ervaring in verhuizen, opslag van inboedel, opslag van archieven en nog veel meer. Uw spullen die u thuis niet meer kwijt kunt staan dus met zekerheid goed opgeslagen in de Self Storage.

Het gebouw waar is voorzien van de laatste technieken op het gebied van beveiliging en veiligheid. Zo zijn er in en rondom de Self Storage meer dan 10 beveiligingscamera's aanwezig. Alleen huurders hebben toegang tot de self storage d.m.v. een beveiligingspas. Tevens wordt elke nieuwe huurder gecontroleerd bij CrimiMail database.

Ik wil een Self Storage box huren

  • Weet je al hoeveel ruimte je nodig hebt? Ga naar de website van De Kievit Self Storage
  • Weet je nog niet hoeveel ruimte je nodig hebt? Bereken dan eerst hoeveel ruimte je nodig hebt. Dit kan met de Ruimtecalculator

Wanneer je een box huurt kun je tevens gebruiken maken van een gratis aanhangwagen

Tips

  • Zorg dat je alles goed inpakt.
  • Stapel alles goed op in de box om de ruimte optimaal te benutten.

Links


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden