Coldwell Banker Makelaars

Inleiding

Als woningverkoper of woningkoper wilt u alleen het allerbeste. Dat betekent een makelaarskantoor dat beschikt over vakkennis, voldoende marketingmiddelen, een uitgebreid netwerk, integriteit, ruime ervaring en gedreven en professionele medewerkers. U bent op zoek naar een Coldwell Banker makelaar.

Op www.coldwellbanker.nl vindt u alle informatie over Coldwell Banker alsmede het zeer ruime aanbod van courante-, exclusieve en nieuwbouwwoningen.

Omdat markten en mensen verschillen werkt iedere Coldwell Banker makelaar met diverse specialisaties. Naast het aanbod van courante woningen heeft hij specialisten in huis op het gebied van nieuwbouw en exclusief onroerend goed.

Ontstaan Coldwell Banker

San Francisco 1906. De stad is verwoest door een aardbeving en vele families zijn dakloos.Dubieuze handelaren kopen beschadigde woningen om deze tegen woekerprijzen weer te verkopen. 

Colbert Coldwell, een jonge makelaar, zag een enorme behoefte aan eerlijke en betrouwbare makelaars. Zijn filosofie was: "Het belang van de klant gaat boven alles!".

Om dit te kunnen realiseren, richtte hij zelf een makelaarskantoor op met een sterke focus op dienstverlening. In 1914 vergezelde Benjamin Arthur Banker hem als zijn partner. Samen bouwden Coldwell en Banker het kantoor uit tot een onderneming met vele vestigingen verspreid over heel Noord-Amerika. Sinds 25 jaar wordt het Coldwell Banker Concept ook via franchising aan andere topmakelaars aangeboden. Tot op de dag van vandaag zijn integriteit, buitengewone service en klanttevredenheid kenmerkend voor het succes van Coldwell Banker.

Wat vraagt u aan een makelaar?

4 Essentiele Vragen

  • Wat doet u om mijn woning zo snel mogelijk en voor de beste prijs te verkopen?
  • Wat is zo uniek aan uw dienstverlening?
  • Hoe komt u uw afspraken na?
  • Wat gebeurt er na de verkoop van mijn woning?

Links


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden