Het populaire WhatsApp op je computer

Het populaire WhatsApp op uw computer?

 

Uit onderzoek blijkt dat tegenwoordig ongeveer de helft van alle Nederlanders een trots smartphone bezitter is. Op deze smartphones zijn natuurlijk verschillende applicaties beschikbaar zoals Facebook, Twitter en WhatsApp. Over deze laatste zal ik u wat meer vertellen, hier is namelijk iets nieuws en erg handigs voor uitgevonden.

Wat is WhatsApp eigenlijk?

WhatsApp is een berichtenapplicatie die chatberichten verzendt van de ene smartphone naar de andere. Wanneer beide smartphones het programma geïnstalleerd hebben en elkaars telefoonnummer bezitten, biedt WhatsApp de mogelijkheid om geheel gratis met elkaar te chatten en berichten te sturen. WhatsApp, vergelijkbaar met Blackberry Messenger, is uitgevonden met het doel om sms'en te vervangen. Het kost u niets extra's aangezien WhatsApp gebruik maakt van dezelfde databundel als die van uw telefoon.  Het is voor u zelf natuurlijk niet altijd mogelijk om te WhatsAppen. Soms ligt uw smartphone aan de oplader of zit u intensief achter de computer te werken. Het kan ook zijn dat u het vervelend vindt om WhatsApp op zo'n klein toetsenbord te gebruiken. Voor deze problemen is nu de ideale oplossing uitgevonden! . 

Waarom WhatsApp voor pc?

Zoals ik net al duidelijk maakte zijn er aardig veel redenen te verzinnen waarom u even geen tijd of zin heeft om te WhatsAppen. Stel, u bent druk bezig op de computer en er gebeurt iets belangrijks met één van uw contacten. Dan is het natuurlijk ideaal om WhatsApp op uw pc te hebben en met één klik op de knop gratis in contact te zijn met uw favoriete telefoonnummers. Hierbij heeft WhatsApp ook de voordelen van een normale computer en hoeft u zich niet meer druk te maken om een haperende telefoon of een klein toetsenbord.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe installeer ik WhatsApp voor pc dan?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Zoals bij ieder ander programma en software dient u het programma eerst te downloaden. Dit kan via . Momenteel geldt er een tijdelijke aanbieding voor het programma en voor slechts € 7,- kunt u deze aanschaffen. Naar mijn mening absoluut de moeite waard! Wanneer u het pakket gedownload heeft ontvangt u het programma zelf, een handleiding inclusief hulp bij de installatie, een aantal extra's en altijd recht op de nieuwste updates. Een uitgebreid en compleet pakket dus. Het programma is zeer makkelijk te installeren en met behulp van de handleiding spreekt alles eigenlijk voor zich. Voor het installeren heb je totaal geen technische kennis nodig, alleen een computer en het programma. 

Zijn er nog systeemeisen voor WhatsApp voor pc?

Eigenlijk niet. WhatsApp voor pc draait op iedere Windows 7/Vista/XP computer. Helaas is het nog niet mogelijk om het programma op Mac te installeren. Het enige wat u hier nog bij nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Is er geen gratis versie van WhatsApp voor pc?

Naar mijn weten is er nog geen gratis versie van WhatsApp voor pc. Mocht u deze tegenkomen dan hoor ik dit uiteraard graag van u. Alhoewel het naar mijn mening absoluut een goede en leuke investering is om WhatsApp voor pc aan te schaffen, begrijp ik natuurlijk goed dat er veel mensen zullen zijn die het geld er niet voor over hebben. Het enige wat ik u kan vertellen... Het is de moeite waard!

WhatsApp voor pc downloaden