Waar kun je de goedkoopste cartridges kopen

Inleiding

De meeste mensen hebben een printer in hun bezit. Een printer kan je aansluiten op bijvoorbeeld de computer, zodat je documenten van je computer kan uitprinten. Dit kunnen papieren zijn zoals bijvoorbeeld een brief, maar het is ook mogelijk om in kleur te printen. Dit is bijvoorbeeld handig als je een foto wilt uitprinten. Je hebt inkt nodig om te kunnen printen. De naam hiervoor is een (inkt) cartridge. Wanneer je een nieuwe printer koopt, dan krijg je hier meestal inkt cartridges bijgeleverd. Maar wanneer deze op zijn, dan zul je nieuwe inkt cartridges moeten kopen of je moet ze laten bijvullen. Waar kun je de goedkoopste inkt cartridges kopen?


Welke inkt cartridge heb je nodig?

Wanneer je nieuwe inkt cartridges wilt kopen, dan zul je eerst moeten weten welke inkt cartridges je nu eigenlijk nodig hebt. Je hoeft alleen maar te weten welk merk en type printer je hebt om te weten welke inkt cartridges je moet kopen. De meeste printers hebben namelijk hun eigen lijn met inkt cartridges. Ook staat er een type nummer op je oude inkt cartridge, dit nummer kun je ook gebruiken. Je kan kiezen uit zwarte inkt cartridges, maar ook uit verschillende kleuren. Bekende merken van printers zijn bijvoorbeeld:


ITEMCanon ITEMDell ITEMEpson

  • HP

Maar er is nog meer waar je rekening mee moet houden. Bij de meeste merken kan je namelijk kiezen uit een:


ITEMOriginele inkt cartridges ITEMCartridges van een ander merk maar die wel past

  • Inkt om je cartridge opnieuw te vullen

Een originele inkt cartridge is in de meeste gevallen het duurst. Maar je bent hiermee wel verzekerd van de beste kwaliteit. Een inkt cartridge van een ander merk is vaak een stuk goedkoper, maar de kwaliteit kan wat minder zijn. Toch kan het een optie zijn om het eens uit te proberen. Een derde mogelijkheid is om je eigen inkt cartridges opnieuw te vullen met inkt. Verschillende merken hebben een bijvulset. Dit is de goedkoopste manier! Het is echter wel een precies werkje. Ook kan bij weinig gebruik de kop van de inkt cartridge uitdrogen waardoor je niet meer optimaal kan printen.


Waar let je op als je online de goedkoopste inkt cartridges wilt kopen?

Er zijn verschillende sites waar je online goedkope inkt cartridges kan kopen. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten als je nieuwe inkt cartridges wilt kopen. Zo zit er verschil in de inhoud van de inkt cartridges. Met de ene inkt cartridge kan je bijvoorbeeld 200 pagina's printen, terwijl er ook inkt cartridges zijn waarmee je 500 pagina's kan uitprinten. Met een cartridge met een inhoud van ongeveer 19 ml kun je rond de 500 pagina's printen, al kan dit per merk verschillend zijn. De cartridge van 200 pagina's lijkt goedkoper, maar is in verhouding duurder!

Verder zijn er vaak speciale aanbiedingen die best interessant zijn. Zo is het vaak mogelijk om een pakket van inkt cartridges te kopen, denk bijvoorbeeld aan een zwarte inkt cartridge en drie verschillende kleuren. Wanneer je alles los koopt, ben je een stuk duurder uit.


Waar kun je de goedkoopste inkt cartridges kopen?

Ik heb verschillende sites vergeleken waar je online goedkope inkt cartridges kunt kopen. Er is eigenlijk 1 site die er uit springt, namelijk 123inkt.nl


123inkt.nl

Je kunt de goedkoopste inkt cartridges online bij 123inkt.nl kopen. Ook staat deze site bekend om zijn goede service en betrouwbaarheid. 123inkt.nl streeft ernaar om je bestelling de volgende werkdag te bezorgen. Wil je echt de goedkoopste cartridges? Probeer dan het huismerk van 123inkt.nl eens uit. Wanneer je zoekt op je type printer of inkt cartridge krijg je een aanbieding te zien van het huismerk dat ook op jouw printer past. Dit scheelt vaak veel geld met een originele inkt cartridge.


Conclusie

Het is over het algemeen stukken goedkoper om online inkt cartridges te kopen. Steeds meer mensen kopen daarom online hun inkt cartridges. De eerste keer zal het misschien even zoeken zijn naar het type inkt cartridge dat je nodig hebt, maar wanneer je het eenmaal door hebt is het eigenlijk heel gemakkelijk. De goedkoopste inkt cartridges kun je online kopen bij 123inkt.nl!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden