Hoe kan je gratis online je foto's bewerken met make-up

 Gratis foto's bewerken met make-up

Je kunt op veel websites gratis je foto's bewerken en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Denk maar aan een compleet nieuwe achtergrond, reductie van rode ogen, plaatjes toevoegen in de foto, tekst toevoegen en noem maar op. Maar er is ook een site waarop je je foto's kunt bewerken met make-up! Uiteraard zijn er fotobewerkingsprogramma's waarbij dit ook mogelijk is, maar het nadeel bij dit soort programma's is dat je er al snel uitziet als een tekenfilmfiguur! Bij Taaz kun je je jezelf een complete make over geven zonder dat je foto er al te onnatuurlijk uit gaat zien. Ideaal als je eens niet zo leuk op een foto staat! Bovendien scheelt het je veel tijd omdat je geen make-up op hoeft te doen om er leuk uit te zien op foto's! Lees snel verder als je wilt weten wat de mogelijkheden van Taaz zijn! Tevens kun je onderaan voorbeelden vinden!

Waarom zien foto's er zo mooi uit als je ze bewerkt bij Taaz?

Wanneer je een foto uploadt bij Taaz, die je sommige plekken in je gezicht aan te stippen; ogen, mond en kin. Hierdoor volgt Taaz de vormen van je gezicht en kun je je foto's mooi bewerken terwijl ze er toch vrij natuurlijk uit blijven zien! De bewerkingen zijn gebaseerd op echte make-up en aan het eind van de make-over kun je precies zien welke make-up je kunt kopen om diezelfde look in het echt te maken!

Huid

 • Je kunt via Taaz een foundation aanbrengen. Ze hebben foundations in vrijwel álle huidskleuren, dus voor iedere foto zit er wel een geschikte kleur bij.
 • Last van wallen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook kiezen uit concealers in alle huidskleuren! Je kiest best dezelfde kleur concealer als foundation voor een natuurlijk resultaat.
 • Daarna is het natuurlijk tijd voor een mooie gezonde blush! Je kunt kiezen uit rode, roze, bruine en peachy tinten.
 • Wil je er uitzien alsof je net terug bent van een heerlijke vakantie? Gebruik dan ook een mooie bronzer.

Ogen

 • Je kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren oogschaduw! Er zijn maar liefst 16 manieren waar je uit kunt kiezen om de oogschaduw aan te brengen. Je kunt ook 2 of 3 kleuren oogschaduw tegelijk opbrengen.
 • Na de oogschaduw is het tijd voor oogpotlood! Er zijn 7 manieren waarop je oogpotlood aan kunt brengen bij Taaz.
 • Een ooglook is natuurlijk niet af zonder mascara! Je kunt zowel boven als onder mascara aanbrengen en je kunt kiezen voor subtiele of dramatische wimpers.
 • Je hebt daarna de keuze uit 34 verschillende contactlenzen. Ze hebben alle 'standaardkleuren' en daarnaast ook enkele opvallende kleuren zoals paars, roze, rood etc.
 • Geen tijd gehad om je wenkbrauwen te epileren? Geen nood! Je kunt je wenkbrauwen mooi in model brengen bij Taaz.

Lippen

 • Je kunt kiezen uit oneindig veel kleuren lippenstift en/of lipgloss. Je kunt ook zelf bepalen of je glanzende lippen wilt of niet.
 • Daarna kun je lipliner aanbrengen, zodat je lippen er extra mooi uitzien.
 • Dunne lippen? Dat is zo gecorrigeerd bij Taaz. Je kunt je lippen voller maken als je dat wenst.
 • Als je een foto hebt waarop je tanden zichtbaar zijn, kun je ervoor kiezen om je tanden te bleken.

Haar

Je kunt daarna zelfs je kapsel veranderen! Je ziet foto's van beroemdheden en als je een leuk kapsel ziet, kun je die aan je eigen foto toevoegen. Je kunt zelf de haarkleur kiezen.

Zonnebril

Vervolgens zijn er 24 stoere zonnebrillen waar je uit kunt kiezen. In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, ziet het er vrij natuurlijk uit als je voor deze optie kiest!

Beroemdheden

Geen zin om alles stap voor stap zelf aan te passen? Je kunt bij 'hot looks' foto's van beroemdheden bewonderen en als je een look tegenkomt die je bevalt, klik je gewoon op de foto. Precies dezelfde stijl zal dan worden toegepast op je eigen foto!

Enkele voorbeelden

Hieronder kun je zien hoe ik mijn ogen en lippen heb bewerkt via Taaz. Ik had op mijn lippen nude lipgloss en deze heb ik knalroze gemaakt. Op mijn ogen had ik slechts wat paarse oogschaduw en mascara en bij de 'na foto' kun je dan ook zien dat er flink wat is bewerkt. Ik heb via Taaz 2 kleuren oogschaduw toegepast, mascara en oogpotlood. En let ook op de veel egalere huid, dunnere wenkbrauwen en lichtere ogen!