Schrijven op leerwiki

Waarom vijfhonderd woorden schrijven op LeerWiki

Waarom vijfhonderd woorden schrijven op leerwiki in een artikel ? Bij vijfhonderd of meer woorden word je artikel boeiend. Als je tweehonderd woorden hebt geschreven kan je artikel ook boeiend zijn maar is je artikel ook niet helemaal af, het kan af zijn en je artikel kan echt heel goed scoren, maar zou jij niet liever een artikel lezen dat echt boeiend is en niet rap is afgelopen ? Zodat je kan zeggen waaw, ok, zo zit dat?

Schrijven is niet moeilijk

Nu met vijfhonderd woorden een artikel schrijven is niet moeilijk (kijk maar naar dit artikel). Nu zie ik je al denken vijfhonderd woorden hoe kom ik hier aan ? Hier kom je aan als je sommige objecten nader gaan bekijken en uitleggen, als je deze objecten beter gaat uitleggen, hebben de mensen het rapper begrepen en willen ze meer artikelen lezen van jou. Of als je een object toelicht, kan je soms een nieuw artikel schrijven met dat genaamd object.

Wanneer is je artikel klaar

Als je vijfhonderd woorden in een artikel hebt geschreven en je hebt je artikel ook vijf keer nagelezen op schrijffouten, is je artikel klaar om te laten controleren. Deze controle wordt gedaan door enkele belangrijke mensen bij leerWiki (moderatoren genoemd). Deze mensen hebben een hele grote verantwoordelijkheid op deze site! De voornaamste is om nieuwe schrijvers die in onze community komen, te begeleiden tot ze zelf hun weg vinden. Namelijk:

  • zij letten er op of je artikel vijfhonderd woorden heeft;
  • zij kijken ook of je artikel een categorie heeft en of dit de juiste categorie is bv. je plaatst een onderwerp over natuur niet bij de categorie computers;
  • zij bemoeien zich niet met de inhoud van het onderwerp maar wel met de opmaak, copyright en of het onderwerp 'verantwoord' is: geen gescheld, geen opruierij enz...
  • en natuurlijk: schrijffouten! Het is namelijk niet leuk voor de lezer als een artikel vijfhonderd schrijffouten heeft! Het is ook geen reclame voor de website: lezers komen dan niet meer terug en/of lezen het artikel niet helemaal uit. Het venster gaat dicht.

Backlinken: wat is het?

Dan de volgende stap: als je artikel is goedgekeurd, ga je backlinken. Backlinken is naar andere site's gaan en je artikel daar promoten. Op deze manier worden artikelen sneller verspreid op internet zodat meer surfers het onderwerp rapper vinden. Een topartikel kan soms tot vijfhonderd lezers per dag lokken. Backlinken is heel noodzakkelijk.

Beschikbare tools

Hoe meer je schrijft op Leerwiki, hoe meer je wordt beloond. Dat gaat op twee manieren: 

Manier 1:

Op de site van LeerWiki zijn tools aangebracht. Deze tools zorgen er voor dat je beter wordt in je schrijven, kijken hoe het met je artikel loopt, hoeveel keer je een bepaald woord hebt gebruikt, tips over backlinken en nog veel meer.

Manier 2:

Google Adsense: als je een artikel hebt gepromoot, goedgekeurd, gebacklinkt, enz.. betaalt Google je voor je inspanning. Hoe? Google zet reclame bij je artikel en als mensen hier op klikken dan krijg je daarvoor geld. Dus waarom geen vijfhonderd artikels gaan schrijven?

Conclusie?

Ik hoop dat dit je een beetje wegwijs heeft gemaakt over de site en dat je nu gemotiveerd bent om lid te worden van onze community en wie weet.... schrijver wordt in je vrije tijd?.

Link

klik dan hier


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden