Wat is usenet

Wat is usenet?

Usenet is zegmaar 1 hele hele hele grote server waar vroeger berichten in werden geplaatst. Deze hele grote server bestaat weer uit kleinere servers. Je kan het met een boom vergelijken. Usenet is de boom en de bladeren zijn de kleine servers.

Vandaag de dag staan er duizenden gratis films, programma's en nog veel meer op deze servers. En alles kan je gratis downloaden!

Welke serveradres heb jij?

Elke provider heeft een eigen nieuwsserver om in te kunnen loggen op je nieuwsserver heb je een serveradres nodig!De serveradres moet je weer in de downloadprogramma plaatsen. Dit ga je allemaal leren op de websites die ik je ga geven. Wees dus niet ongerust!

Je kan op deze site zien welke serveradres bij jouw nieuwsserver hoort! http://www.binaries4all.nl/serveradressen/

De programma's die je nodig hebt

Je hebt een downloadprogramma nodig bijvoorbeeld, newsleecher of grabbit. Indien je retentie niet lang genoeg is raad ik je een payserver aan! Meld je aan bij verschillende fora's om te zien welke bestanden je kan downloaden.

Op deze websites kom je verder!

Omdat ik in 1 artikel niet kan vertellen hoe usenet in elkaar zit en hoe je nou precies die films en andere bestanden gratis kunt downloaden, geef ik je alle websites die ik ken:) Waardoor je het snel leert!

  • http://www.binaries4all.nl/
  • http://www.ftaclub.net/
  • http://www.ftn2day.nl/inloggen.php
  • http://www.ftnforum.nl
  • http://www.yabse.nl/