Alles over de Spaanse vlieg

 Alles over de Spaanse vlieg

De Spaanse vlieg (ook wel cantharide genoemd) komt van de familie oliekevers en is een populair afrodisiacum dat in verschillende vormen wordt aangeboden. Lees verder over de Spaanse vlieg oftewel het meest effectieve lustopwekkende middel van het moment!

De Spaanse vlieg

De Spaanse vlieg (die ondanks zijn naam dus eigenlijk gewoon een kever is) kan maximaal 22 mm lang worden en heeft een groene metaalachtige glanzende kleur. Het lichaam is aan de achterkant breder dan aan de voorkant en het hoofd is meestal de helft van zijn lichaamslengte. Van onderen is de Spaanse vlieg zwart en zeer behaard met een donsachtige witte beharing. De Spaanse vlieg komt in Zuid-Europa voor en leeft van olijfplanten.

Is de Spaanse vlieg gevaarlijk?

Als je een levende Spaanse vlieg aanraakt, dan zal hij onmiddellijk een stof uitscheiden die ongelooflijk stinkt en onmiddellijk zal worden opgenomen door de huid. Dit zal zeker niet libidoverhogend werken maar zal zelfs zeer grote, pijnlijke blaren veroorzaken. Laat dit dus aan de professionals over!

De Spaanse vlieg als afrodisiacum

De Spaanse vlieg heeft flink wat aan populariteit gewonnen vanwege een van de bestanddelen: cantharidine. Deze stof wordt gewonnen uit de kever (gemalen). Iedere kever bevat slechts 1% cantharidine. Cantharidine staat erom bekend dat het een lustopwekkende werking heeft, omdat het een bijtende stof bevat die een irritatie opwekt bij de urineleider. Dit zorg voor een tijdelijk tintelend gevoel in de schaamstreek, een sterk gevoel van lust en een gevoel wat vergeleken kan worden met het gevoel van verliefdheid. Hierdoor wordt de behoefte aan fysiek contact aanzienlijk vergroot en je staat meer open voor fysieke toenadering omdat je je minder geremd voelt. Het middel wordt in verschillende vormen verkocht, onder andere in poedervorm en als liefdesdrankje. Het middel dient altijd geur- en smaakloos te zijn, dus controleer dit wanneer je je bestelling binnen krijgt. De Spaanse vlieg wordt verwerkt in producten die te koop zijn in seksshops en via internet. Weest echter wel voorzichtig als je het via internet koopt en zorg ervoor dat je 100% zeker weet dat het een betrouwbare website is omdat er gevaarlijke bijwerkingen kunnen ontstaan.

Wat zijn de bijwerkingen?

De hoeveelheid cantharidine die nodig is om stimulerende effecten te veroorzaken, is zeer klein. De grens tussen een libidoverhogende dosis en een gevaarlijke dosis is zeer minimaal dus overschrijd de aanbevolen inname nooit, zelfs niet wanneer het gewenste effect niet komt. Mocht je toch te veel innemen, dan kun je een van de volgende bijwerkingen verwachten: extreem langdurige erectie die verschillende negatieve gevolgen kan hebben, koorts, bloederige afscheiding en ernstige nier- en maagproblemen die in enkele gevallen fataal voor de mens zijn. Wees je ervan bewust dat cantharidine vele jaren geleden gebruikt werd voor het executeren van mensen!

Wat zijn de kosten van Spaanse vlieg?

Wanneer je de Spaanse vlieg via internet bestelt, let er dan op dat je per dosering ongeveer €1,00 betaalt en zeker niet minder. Je hebt hierboven al kunnen lezen dat een Spaanse vlieg slechts uit 1% cantharidine bestaat en daarom kunnen we websites die de Spaanse vlieg heel goedkoop aanbieden, op zijn minst twijfelachtig noemen.

Bron

Wikipedia.org - Spaanse vlieg