Man met uitsterven bedreigd, kan het ons wat schelen

Inleiding

Ergens las ik dat de man uitsterft, de wetenschappelijke uitleg die bij dit onderwerp hoort ga ik jullie besparen.Maar hoe zou het leven er nu uitzien zonder de man? Best goed, eigenlijk! (volgens de vrouwen in het algemeen) Want nu hebben heel wat onderzoeken uitgewezen dat vrouwen veel liever sporten zonder mannen in de buurt. Of ze gaan graag uit met enkel vrouwen. Er zijn nu zelfs sportclubs, filmzalen en hotels enkel voor vrouwen. Dat zou dus allemaal niet nodig zijn in de "toekomst" zonder mannen.

Okselzweet...?

Maar we zijn ook goed bezig volgens de laatste enquêtes, want vrouwen beslissen thuis steeds meer en er gaan meer vrouwen werken dan vroeger."Overlevingstocht" niet, wie moet dan de zakken dragen tijdens het shoppen en wie moet je mee uit eten nemen en dan alles laten betalen? Wie, o wie… DE MAN natuurlijk! De vrouwen van deze tijd laten zich ook niet makkelijk commanderen door een man. Dus wat is dan het probleem? Ik hoop van harte dat de mannen deze uitsterving overleven, want wie van ons kan het flirten missen en de romantiek? Blijkbaar kalmeert mannelijk okselzweet vrouwen, dat is nog een reden om mannen hier te houden. Ik in elk geval niet, hoor!…?

Ook in Duitsland doen ze mee aan de trend, want 80 procent van de vrouwen blijft liever alleen!

Veel vrouwen verklaren een leven zonder man als, meer vrijheid en doen waar je zin in hebt. Ook hoef je minder te poetsen en de was te doen enz. Dat is toch helemaal niet waar, wat kunnen die paar sokken in de was uitmaken?

Er bestaat zelfs al in België een cinema enkel voor vrouwen, Utopolis, de ticket kost wel 10,5 euro, maar een drankje en een tas met geschenken zijn in de prijs inbegrepen.

Ik weet het toch niet, mij bevalt deze.

Dus om terug te komen op de titel, mij kan het wat schelen, jullie?