Online bier bestellen

Inleiding

Veel mannen drinken op z'n tijd een lekker biertje. De meeste mannen kiezen voor een bekend biermerk zoals Heineken of Grolsch. Maar voor de echte bierliefhebber zijn er nog veel meer biersoorten te koop! Alle biersoorten hebben hun eigen smaak en kenmerken. Ook zijn er veel verschillende brouwerijen waar bier gebrouwen wordt. Bekende biermerken kun je in de supermarkt of bij een drankwinkel kopen, maar het is een stuk moeilijker om aan speciale biersoorten te komen. Een drankwinkel heeft over het algemeen maar een beperkt aanbod. Online is het aanbod aan bier een stuk groter! Wat wil je weten over het online bestellen van bier?

Online bier bestellen

Er zijn online verschillende winkels waar je online bier kunt bestellen. Over het algemeen zijn dit speciale biersoorten. Wanneer je je in de wereld van bier gaat verdiepen, dan zul je erachter komen dat er ontzettend veel soorten bier zijn! Er zijn verschillende dingen waar je op kunt zoeken. Zeer populair zijn natuurlijk de Belgischie bieren. Maar ook andere landen maken lekker bier, zoals Duitsland, Frankrijk en Ierland. Maar je kunt natuurlijk ook zoeken op soort bier. Iedere biersoort heeft zijn eigen smaak. Populaire biersoorten zijn bijvoorbeeld:

 • Blond bier
 • Bockbier
 • Donker bier
 • Pilsenier
 • Wit bier
 • Fruitbier

Ook heb je per seizoen verschillende bieren of bier voor de feestdagen. Deze biersoorten zijn ideaal voor deze gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zomerbier
 • Herfstbier
 • Winterbier
 • Lentebier
 • Kerstbier

Brouwerij

Ben je echt een bierkenner of wil je graag bier uit een bepaalde streek, dan is het een mogelijkheid om bier van verschillende brouwerijen te kopen. Iedere brouwerij heeft zijn eigen specialiteit. Ook leuk is het stukje geschiedenis dat er achter zit. Bekende brouwerijen zijn bijvoorbeeld:

 • Budelse
 • Gulpener
 • Lindemans
 • De Prael

Bier als cadeau

Bier is ook prima geschikt als cadeau. Zeker wanneer iemand een bierliefhebber is en van speciaal bier houdt, dan zal je hem een groot plezier doen met een bierpakket. Je kunt online verschillende bierpakketten kopen. Deze bestaan uit het algemeen uit verschillende soorten bier en bijvoorbeeld een glas. Ook is het geheel leuk ingepakt, zodat je het gemakkelijk cadeau kunt geven. Tussen de tien en twintig euro heb je al een bierpakket! Maar je kunt het natuurlijk zo duur (of goedkoop) maken als je zelf wilt.

Waar kun je online bier kopen?

Eén van de beter sites waar je online bier kunt kopen is Bierenzo.nl. Deze site heeft een zeer ruim aanbod aan speciaal bier. Er worden meer dan 600 soorten bier verkocht. Ook garanderen ze een lage prijs en zijn de producten grotendeels op voorraad, zodat je niet lang op je bier hoeft te wachten. Je kunt per stuk een flesje bier kopen, maar een tussenmaat (vier tot zes flesjes) of een krat (20 of 24 flesjes) is ook mogelijk. Een krat is in verhouding goedkoper dan een los flesje. Ook krijg je standaard tien procent korting bij aankoop van een krat. Je hebt bier in allerlei prijsklasses. Zo heb je al een flesje bier vanaf één euro. Bierenzo.nl probeert je bestelling binnen twee dagen thuis te bezorgen. Is je bestelling boven de 69,95? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. De verzendkosten bedragen anders 6,95.

Bezorgmijnbier.nl

Behalve speciale biersoorten kun je natuurlijk ook je vertrouwde kratje Heineken of Grolsch online bestellen. Is je bier op en heb je geen zin of tijd om naar de winkel te gaan? Dan kun je via Bezorgmijnbier.nl je kratje bier thuis laten bezorgen. Je vult je postcode in en je krijgt een overzicht te zien van verschillende bezorgdiensten die jouw kratje bier kunnen bezorgen. Verder staat de reistijd erbij en de bezorgkosten. De meeste bezorgdiensten bezorgen alleen 's avonds, omdat er dan het meeste animo voor is!

Conclusie

Net zoals zoveel producten kun je ook bier online bestellen. Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk online speciaal bier bestellen. Zeker voor een echte bierliefhebber is dit een aanrader. Erg leuk is het om eens verschillende smaken uit te proberen om er zo achter te komen wat jouw favoriete bier is! Ook is bier een leuk cadeau om weg te geven, het is weer eens wat anders dat het flesje wijn. Het grote voordeel van online bier kopen is dat het aanbod zeer groot is en dat je op je gemak de omschrijving en de geschiedenis van het bier kunt lezen. Maar behalve speciaal bier kun je online ook je vertrouwde kratje bier bestellen. Is je bier op en is de winkel al dicht? Laat het dan via een bezorgdienst thuis bezorgen!