Helderhorendheid en heldwetendheid

Inleiding

Welke mogelijkheden zijn er als je het zesde zintuig hebt? Als je het zesde zintuig bezit, ben je parnormaal begaafd. Je kunt paranormaal begaafd zijn op de volgende gebieden: ruiken, horen, zien, voelen, weten. Paranormaal begaafd zijn heeft natuurlijk zijn voordelen maar ook zijn nadelen. Dit artikel gaat over helderwetendheid en over helderhorendheid. Voor iemand die er nog nooit van gehoord heeft of er zelf helemaal geen ervaring mee heeft is het ontastbaar en daardoor hocus pocus. Het lijkt je misschien onzin lijkt, maar het schijnt toch echt te bestaan

Helderwetendheid

Andere namen hiervoor zijn paranormaal weten, Helderwetend of innerlijk weten. Bij helderwetendheid krijgt de persoon een soort van antwoord binnen. Hierbij heeft hij het gevoel of weet hij gewoon dat dit klopt zonder dat hij een verklaring hiervoor kan geven. Wat hij binnen krijgt is een soort van energie die hij zelf vertaald naar woorden of beelden. Dit omzetten gebeurt vaak automatisch.

Deze mogelijkheden zijn er:

In woorden In beelden

In woorden

Hij krijgt het niet direct in woorden door. Hij krijgt een soort van energie door die hij begrijpt en kan die dan zelf omzetten in woorden.

In beelden

Hierbij krijgt zo`n persoon dezelfde energie door. Hierbij kunnen ze bij deze energie beelden zien.

Helderhorendheid

Andere woorden hiervoor zijn paranormaal horen en helder horen. Dit zijn geluiden die een normaal mens niet kan horen. Het zijn geen hoge of lage tonen, het zijn gewoon andere soorten tonen die een normaal mens niet kan horen. Iemand die Helderhorend is kan deze tonen opvangen. Ze kunnen die geluiden ingefluisterd krijgen via de oren maar het lkan ook dat je het hoort vanuit jezelf.

Mogelijkheden:

Doorkrijgen door middel van entiteiten

Gedachtes horen

Communiceren met bomen

Geluidsexpressie

Doorkrijgen door middel van entiteiten

Om bijna iedereen zitten entiteiten. Deze entiteiten kunnen mensen raad geven. Je hebt hierin ook weer kwade maar ook goede. Meestal kunnen helderhorenden het verschil tussen goed en kwaad herkennen als ze er ervaring mee hebben.

Gedachtes horen

Dit komt niet veel voor maar sommige mensen kunnen dit echt. Ze kunnen dan gedachtes horen van andere mensen. Meestal kunnen ze dit alleen bij mensen waarmee ze een persoonlijke of een hechte band hebben. Je hoort dit in je hoofd en het lijkt dan alsof je dit met je oren hoort terwijl je het echt in je hoofd hoort.

Communiceren met bomen

Je gelooft het misschien niet maar er zijn toch echt mensen die kunnen communiceren met bomen. Ze maken dan contact met het bewustzijn van de boom. Ook dit word in het hoofd gehoord zonder het horen met je oren. Het word dan door de helderhorende persoon omgezet in woorden.

Geluidsexpressie

Dit houd in dat je aan de hand van een stem een heleboel informatie kan horen aan de manier waarop iemand praat. Verbeelding wordt ook onbewust geuit in de stem. Vaak kunnen zulke mensen ook horen wanneer iemand liegt. Er hangt dan een bepaalde energie om degene die liegt heen. Deze energie wordt opgevangen door het oor en word daarna vertaald in woorden.