Hoe kan een paragnost je helpen

Inleiding

Het begrip paragnost is erg breed. Iedereen met paranormale gaven kan zich een paragnost noemen. Of iemand echt paranormale gaven heeft, zal altijd een discussie punt blijven. De één gelooft er absoluut niet in en laat zich ook niet overtuigen, maar andere mensen staan er wel open voor. Er zijn veel verschillende paranormale gaven, zoals helderziend en heldervoelend. Een paragnost heeft één of meerdere van deze gaven. Een paragnost kan deze gaven gebruiken om mensen te helpen. Hij kan ze bijvoorbeeld inzicht geven over een keuze en emoties of helpen met lichamelijke en geestelijke problemen. Wat kan een paragnost precies en hoe kan een paragnost je helpen?

De paranormale gaven van een paragnost

Er zijn veel verschillende paranormale gaven. Een paragnost heeft één of meerdere van deze gaven. Hieronder zijn de bekendste gaven beschreven met hun unieke krachten. Dit overzicht geeft de bekendste kenmerken meer, maar het paranormale bestaat uit nog veel meer!

Helderziend

De meeste mensen die op zoek zijn naar een paragnost, zoeken er één die helderziend is. Dit is geen kwestie van een glazen bol en de toekomst precies voorspellen. Het begrip helderziend is erg breed. Zo zijn er paragnosten die visioenen van de toekomst door krijgen, ook zijn er paragnosten die beelden zien wanneer ze een voorwerp in hun handen hebben. Bij helderziendheid hoort ook het zien van geesten, aura's en in het menselijk lichaam kunnen kijken.

Helderwetend

Ook paragnosten die helderwetend zijn, zijn erg populair. Een paragnost die helderwetend is krijgt antwoorden binnen, die hij niet kan verklaren, maar waarvan hij wel zeker weet dat dit het juiste antwoord is. Hij kan dit in beelden binnenkrijgen, maar ook in woorden.

Helderhorend

Een paragnost die helderhorend is, hoort geluiden die een normaal mens niet hoort. Er zijn hierbij allerlei mogelijkheden. Zo kan de paragnost stemmen in zichzelf horen die hem bijvoorbeeld raad geven, maar hij kan bijvoorbeeld ook gedachten van andere mensen horen.

Heldervoelend

Wanneer een paragnost heldervoelend is, zal hij energie kunnen voelen. Hij kan bijvoorbeeld de energie en emoties van een persoon voelen, maar ook bijvoorbeeld de energie van een omgeving. Ze kunnen bijvoorbeeld op de plek van een misdaad voelen dat er iets slechts is gebeurd.

Helderruikend

Het klinkt apart, maar sommige paragnosten kunnen bepaalde energieën ruiken. Dit kan een ziekte of een kwaal in het lichaam zijn, maar ook iemands karakter. Ook een persoon die overleden is kan een bepaalde geur oproepen bij een paragnost.

Hoe kan een paragnost helpen

De meeste paragnosten hebben één of meerdere paranormale gaven. Ze kunnen deze gebruiken om mensen te helpen. Een paragnost kan bijvoorbeeld zien of voelen wat er met je hand is of hoe je iets het beste kan aanpakken. Een paragnost zal een advies geven waar je als het goed is mee verder kan of troost uithaalt. Wanneer kan je de hulp inschakelen van een paragnost?

  • Bij belangrijke vragen. Misschien zit je wel ergens mee en moet je een belangrijke keuze maken. Veel mensen vinden het moeilijk om keuzes te maken omdat ze zich af kunnen vragen of dit wel de juiste is. Een paragnost kan helpen om tot het juiste inzicht te komen.
  • Als je in de knoop zit met jezelf. Sommige mensen zitten met zichzelf in de knoop. Ze voelen zichzelf niet gelukkig en weten niet wat ze met de toekomst aanmoeten. Een paragnost kan hulp bieden door te bekijken waar deze gevoelens vandaan komen en hoe de toekomst beter ingericht kan worden. Een paragnost kan je adviseren en coachen en je op die manier verder helpen.
  • Lichamelijke klachten. Bij lichamelijk klachten kan een paragnost uitkomst bieden. Sommige mensen hebben klachten waarvan de dokters niet kunnen uitvinden wat er aan de hand is. Een paragnost met de juiste gaven voelt of ziet misschien wel wat er lichamelijk mis is.

Conclusie

Wanneer je een goede paragnost bezoekt, dan kan hij of zij je verbazen. Vaak weet een paragnost zijn vinger gelijk op de gevoelige plek te leggen. Hij weet dingen over jou en gevoelens, die hij eigenlijk niet had kunnen weten. Een paragnost kan ook helpen om te ontdekken waarom je iets voelt, hij kan een nieuw inzicht geven. Wanneer je echt hulp van een paragnost wilt hebben, dan kan je het beste persoonlijk contact hebben. Een paragnost werkt over het algemeen het beste met persoonlijk contact. Of je iemand een goede paragnost vindt, is vaak erg persoonlijk. Je moet een goed gevoel hebben bij een paragnost en dingen te horen krijgen waar je ook werkelijk  wat aan denkt te hebben.


Reacties (1)

Reageer
Piet reageerde 9 jaar geleden
19 Nov 03:09
Goed artikel, het is inderdaad lastig om een goede paragnost te kiezen, daarom ben ik een informatieve site begonnen, www.paragnost-info.nl met tips om de juiste paragnost te kiezen, je kunt er ook interviews en achtergronden van paragnosten lezen