Hoe kan een medium je helpen

Inleiding

Een medium is paranormaal begaafd. Hij heeft bepaalde gaven, hij is bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend. Iemand met deze gaven wordt een paragnost genoemd. Maar sommige mensen kunnen behalve deze gaven ook contact maken met overleden mensen. Ze krijgen bijvoorbeeld boodschappen en beelden door van overledenen. Iemand die contact kan maken met overleden mensen wordt een medium genoemd. Hij is zogezegd de boodschapper of de tussenpersoon. Een medium is een paragnost, maar een paragnost hoeft niet altijd een medium te zijn, niet alle paragnosten kunnen namelijk contact leggen met overledenen. Mensen die een dierbare hebben verloren, kunnen veel troost halen uit de woorden van een medium. Hoe kan een medium je helpen?

Wat doet een medium?

Een medium kan contact leggen met overleden mensen. Dit kan op verschillende manieren. Sommige mediums krijgen bijvoorbeeld boodschappen door in hun hoofd, andere mediums kunnen de overleden persoon ook werkelijk zien. Ook zijn er mediums die aan de hand van een voorwerp boodschappen of gevoelens doorkrijgen. Wanneer een medium contact gaat leggen, dan heet dit een reading.

Vaak zal een medium eerst bewijzen dat hij werkelijk contact heeft met de overleden persoon. Hij zal persoonlijke dingen vertellen, die eigenlijk niemand kan weten. Ook kan hij de persoon beschrijven met wie hij contact heeft gemaakt.

Voor veel mensen die een dierbare hebben verloren is het erg fijn om op die manier toch nog een keer contact te hebben. Een medium kan vragen beantwoorden en boodschappen doorgeven.

Hoe kan een medium helpen?

Een medium kan troost en steun bieden als iemand een dierbare heeft verloren. Veel mensen die een dierbare onverwachts hebben verloren blijven met vragen zitten. Een medium kan helpen om deze te beantwoorden. Wat ook veel mensen willen weten is of de overleden persoon nou gelukkig is, dit helpt voor veel mensen in het rouwproces. Hoe kan een medium helpen?

  • Afscheid nemen. Veel mensen verliezen een dierbare onverwachts, ze hebben voor hun gevoel niet goed afscheid kunnen nemen. Ze kunnen niet verder met hun leven of hun verdriet verwerken, omdat ze het niet kunnen afronden. Een medium kan helpen om afscheid te nemen. Hij speelt als tussenpersoon. Iemand kan de overleden persoon vertellen wat hij nog had willen zeggen en een medium zal helpen om een boodschap terug te geven van de overleden dierbare.
  • Beantwoorden van vragen. Een medium kan helpen bij het beantwoorden van vragen. Sommige mensen blijven met veel vragen achter na het overlijden van een dierbare. Een medium kan helpen om antwoorden te vinden op deze vragen. Sommige mensen voelen bijvoorbeeld dat de overleden dierbare nog bij ze is en ze willen hiervan bevestiging van een medium.
  • Bevestiging dat het goed gaat. Andere mensen zoeken contact met een medium om bevestiging te zoeken dat het goed gaat met de overleden dierbare. Voor veel mensen is het een grote troost als de ander gelukkig is en zich heeft neergelegd bij zijn dood. Op die manier kunnen ze zelf ook verder met hun leven.

Conclusie

Veel mensen staan sceptisch tegen mediums. Het klinkt hartstikke mooi om contact te leggen met overleden personen, maar er blijven ook nog veel vragen over. Een medium krijgt boodschappen door, maar hij zal nooit hele gesprekken kunnen voeren. Het is maar net hoe je zelf de boodschappen in je opneemt. Wanneer je voor een medium openstaat, dan kan je troost en advies uit de boodschappen halen. De meeste mensen geloven pas echt in een medium als ze zelf een reading hebben gehad en dingen krijgen te horen die een ander echt niet kon weten.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden