Waar kun je online een tijdschrift abonnement afsluiten met korting of een cadeau

Inleiding

Veel mensen hebben een favoriet tijdschrift. Het is heerlijk ontspannend om een goed tijdschrift te lezen. Er zijn allerlei verschillende tijdschriften, zoals tijdschriften voor mannen of vrouwen. Wanneer je een abonnement op een tijdschrift hebt, dan zal het tijdschrift iedere week bij je thuis bezorgd worden. Vaak krijg hem zelfs nog een dag eerder dan dat hij in de winkel ligt! Je kunt online heel gemakkelijk een abonnement op een tijdschrift afsluiten. Vaak zijn er speciale aanbiedingen waarbij je extra korting of een cadeau krijgt. Waar kun je online een tijdschrift abonnement afsluiten met korting of een cadeau?

Online een tijdschrift abonnement afsluiten

Het is goedkoper om een abonnement op een tijdschrift af te sluiten dan om hem iedere keer los in de winkel te kopen. Ook is het een voordeel dat het tijdschrift thuis bezorgd wordt. Met een abonnement hoef je geen enkel nummer van je tijdschrift meer te missen! Er zijn op internet verschillende aanbieders die abonnementen van tijdschriften aanbieden. Dit zijn vaak scherpe aanbiedingen waarbij je veel korting op je abonnement krijgt. Ook zijn er verschillende aanbiedingen waarbij je de keuze hebt uit een leuk cadeau. Een andere mogelijkheid is een proefabonnement. Je ontvangt enkele nummers van een tijdschrift naar keuze voor een zeer scherpe prijs. Op die manier kun je kennis maken met een blad en bekijken of het abonnement bevalt. Waar kun je online een tijdschrift abonnement afsluiten?

123tijdschrift.nl

De grootste aanbieder op het gebied van online abonnementen afsluiten van tijdschriften is 123tijdschrift. Er worden ruim 500 abonnementen aangeboden van ongeveer 400 aanbieders! Dit kunnen bekende tijdschriften zijn, maar ook veel onbekende tijdschriften die misschien wel hartstikke leuk zijn. Je kunt op de site heel gemakkelijk zoeken naar verschillende tijdschriften. Je kan zoeken op naam, maar je kan ook selecteren op het soort tijdschrift. Verschillende soorten tijdschriften zijn bijvoorbeeld:

 • Lifestyle tijdschriften
 • Auto tijschriften
 • Computer tijdschriften
 • Roddelbladen
 • Sportbladen
 • TV-gids
 • Kranten

Een andere mogelijkheid is om te zoeken op mannen of vrouwen tijdschriften. Ook kun je gemakkelijk een overzicht opvragen van de abonnementen waarbij je een cadeau krijgt of van de beschikbare proefabonnementen. Het grote voordeel van 123tijdschrift is dat het aanbod zeer ruim is, ook hebben ze zeer scherpe aanbiedingen waardoor je voordelig je favoriete tijdschrift kunt lezen. Een andere leuke mogelijkheid is om een tijdschrift abonnement cadeau te geven aan iemand anders!

123tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl

Een andere mogelijkheid om online een tijdschrift abonnement af te sluiten is bij Tijdschrift.nl. Deze biedt alle tijdschriften aan van Sanoma Media, dit zijn er rond de 65! Bekende tijdschriften die worden aangeboden zijn onder andere:

 • Libelle
 • Grazia
 • Tina
 • Donald Duck
 • Viva

Het leuke van Tijdschrift.nl is dat je bij ieder tijdschrift kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Zo kun je zelf beslissen hoeveel korting je wilt krijgen. Des te langer het abonnement dat je afsluit, des te meer korting krijg je. Maar ook wanneer je kiest voor een kort abonnement op een tijdschrift, zal je nog steeds een scherpe korting krijgen. De site van Tijdschrift.nl is zeer overzichtelijk. Zo kun je gemakkelijk zoeken naar een leuk tijdschrift naar keuze!

Conclusie

Het is heel gemakkelijk om online een abonnement op een tijdschrift af te sluiten. Vaak zijn er scherpe aanbiedingen waarbij je veel korting of een leuk cadeau krijgt. De grootste aanbieder op het gebied van online een abonnement op een tijdschrift afsluiten is 123tijdschrift.nl. Er worden abonnementen aangeboden van zowel bekende als onbekende tijdschriften, maar ook hebben ze goede acties van bijvoorbeeld kranten en tv-gidsen. Iets kleiner en daardoor misschien wat overzichterlijker is Tijdschrift.nl. Hier worden alle tijdschriften van Sanoma Media aangeboden. Zeker wanneer je kiest voor langlopend abonnement, kun je zeer voordelig uit zijn!